joi, mai 23, 2024
AcasăEconomicMinisterul Antreprenoriatului și Turismului anunță că au fost semnate peste 7.000 de...

-

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului anunță că au fost semnate peste 7.000 de contracte din programele Femeia Antreprenor și Start-up Nation, în valoare de peste 1,4 miliarde lei

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a încheiat, până la această dată, 7.096 de contracte cu beneficiarii eligibili ai programelor Femeia Antreprenor şi Start-Up Nation, Pilonul I (Naţional) şi Pilonul II (Diaspora), în valoare de peste 1,4 miliarde de lei, potrivit unui comunicat de presă al ministerului.
Ministerul transmite că numărul total de dosare evaluate a fost de 13.500, notificările de admitere transmise au fost de 9.010, iar 7.096 de contracte au fost semnate.
Separat, pe programul Femeia Antreprenor, dosarele evaluate au ajuns la 1.800, notificările de admitere transmise au fost de 1.175, iar numărul de contracte semnate a fost de 913.
La Start-Up Nation (Naţional), centralizarea datelor a indicat 10.052 de dosare evaluate, 6.899 de notificări de admitere transmise şi 5.452 de contracte semnate.
În cazul programului Start-Up Nation (Diaspora), s-au evaluat 1.648 de dosare, însă contracte semnate au fost 731, în condiţiile în care au fost 936 de notificări de admitere.
„Echipa Direcţiei Generale Antreprenoriat şi Programe de Finanţare derulează, în continuare, evaluări ale cererilor de finanţare, drept urmare rugăm aplicanţii să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum şi informaţiile referitoare la cele două programe, publicate pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului”, se mai spune în comunicat.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole