duminică, iulie 21, 2024
AcasăEconomicMinistrul Economiei: Sunt trei programe pe care o să le punem acum...

-

Ministrul Economiei: Sunt trei programe pe care o să le punem acum în transparenţă, săptămâna viitoare, vorbim de microindustrializare, de servicii de piaţă şi de fonduri elveţiene, într-o formă uşor diferită / Sprijinul să meargă spre investiţiile reale, proiecte mature

”Sunt trei programe pe care o să le punem acum în transparenţă, săptămâna viitoare, vorbim de microindustrializare, de servicii de piaţă şi de fonduri elveţiene, într-o formă uşor diferită, nu aşa cum era cunoscut”, a spus ministrul.

El a precizat că programul era desfăşurat înainte prin agenţiile regionale pentru IMM-uri însă nu mai este timp. ”Anumiţi paşi procedurali nu au fost făcuţi la timp şi atunci, pentru a putea să cheltuim banii, ei trebuie să ajungă la antreprenori repede şi în timp util. Vom merge prin bănci, prin primă de capital astfel încât să sprijinim investiţiile reale, proiectele mature, pe o primă de capital”, a explicat Oprea.

Ministrul Economiei a mai afirmat că este un program de creştere, de dezvoltare a firmelor care au proiecte mature.

”Săptămâna viitoare sau în maximum două săptămâni, într-o conferinţă de presă voi arăta rezultatele Start-Up Nation”, a afirmat ministrul.

 

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole