duminică, iulie 21, 2024
AcasăActualitateMomente cu emoție și bucurie, la finalul activităților primei serii de participanți...

-

Momente cu emoție și bucurie, la finalul activităților primei serii de participanți la Programul Bibliovacanța

Au fost trei săptămâni intense în care juniorii înscriși la programul de vară al Bibliotecii ASTRA au luat parte la activități recreative și educative interactive.


„Le mulțumim copiilor și tuturor celor care îi susțin, pe drumul devenirii lor, în interacțiunea cu cetatea culturii și a cunoașterii dintr-o comunitate – biblioteca publică! Apreciem cu recunoștință pasiunea, priceperea și energia investite de tinerii din echipa de voluntari în activitățile Bibliotecii ASTRA! Mulțumim colegelor noastre, Ana Coca și Paula Mihalache, care organizează în fiecare an programul estival Bibliovacanța!” au declarat reprezentanții bibliotecii.

Copiii participanți în prima serie a acestei activități au realizat astăzi un spectacol cu scenete de teatru și muzică. Sala mare a clădirii vechi a Bibliotecii ASTRA a fost arhiplină. Părinți și prieteni au venit să aplaude copiii. Aceștia au dovedit că în 3 săptămâni la programul Bibliovacanța nu au pierdut timpul, ci au citit, au învățat să joace teatru și să poată urca pe o scenă în fața publicului, fără emoții.

Programul continuă cu noi activități.

***
Proiectele și acțiunile Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu sunt posibile cu susținerea financiară a Consiliului Județean Sibiu.

Stirea Momente cu emoție și bucurie, la finalul activităților primei serii de participanți la Programul Bibliovacanța a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole