sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăPoliticNicușor Dan ar putea scăpa de chirie. Elena Lasconi îl vrea la...

-

Nicușor Dan ar putea scăpa de chirie. Elena Lasconi îl vrea la Cotroceni, din partea USR

Elena Lasconi consideră că Nicușor Dan este alegerea ideală pentru USR în cursa prezidențială din acest an, având în vedere succesul obținut de aceasta în alegerile pentru funcția de primar al Bucureștiului.

Lasconi, care a obținut pentru a doua oară un mandat la primăria Câmpulung, l-a descris pe Nicușor Dan drept un candidat „excelent” la prezidențiale și un om extrem de inteligent.

Nicușor Dan o variantă de luat în calcul de USR pentru prezidențiale

„El ar fi un excelent candidat pentru prezidențiale, eu așa simt, doar că înțeleg că nu-și dorește. Nu există independent pentru că în momentul acesta își face calcule că n-are majoritate, are nevoie de Consiliul General.

E un om foarte inteligent și campania a fost absolut senzație, mi-a plăcut foarte mult și îl felicit pentru scor și pentru că a câștiga Primăria Capitalei, ar fi super îndreptățit să fie candidatul USR la prezidențiale”, a declarat Lasconi la digi24, despre Nicușor Dan.

Nicușor Dan

După alegeri, edilul general al Capitalei, care a făcut parte din USR, a declarat că nu va reveni în partidul pe care l-a co-fondat, evidențiind că prioritatea lui este să rămână neutru și echidistant.

„Nu revin în USR. Am colaborat bine cu USR, a fost foarte important în mandatul ăsta faptul că am fost independent, acum vor fi și mai multe partide și e important să fiu echidistant de partidele care mă vor susține”, a spus Nicușor Dan.

Acesta a mai punctat că vrea să rămână independent, indiferent că a fost susținut la Primăria Generală de Alianța Dreapta Unită.

Primarul general spune că nu vrea la președinție

Totodată, Nicușor Dan a afirmat că nu va candida nici la președinție și că singura sa preocupare în următorii patru ani este mandatul obținut în alegerile locale.

„Nu candidez la președinție. În acest moment, tocmai am primit un mandat de patru ani și pentru perioada următoare e singura mea precoupare. Să vedem care-s toți candidați, discuția pe care o să o avem pe urbanism și veți afla răspunsul”, a spus Nicușor Dan.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole