sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăExterneNoi imagini cu forțele terestre israeliene care se luptă cu militanții Hamas...

-

Noi imagini cu forțele terestre israeliene care se luptă cu militanții Hamas în nordul Fâșiei Gaza

Forțele israeliene și-au extins operațiunile terestre în Gaza, în timp ce avioanele de luptă au lovit alte sute de ținte Hamas, a declarat duminică armata israeliană, după ce premierul Benjamin Netanyahu a declarat că aceasta este a doua fază a unui război care durează de trei săptămâni.

Forțele terestre israeliene continuă operațiunile în partea de nord a Fâșiei Gaza, eliminând militanții inarmați ai Hamas și distrugând ținte ale grupării islamiste, potrivit Times of Israel

Forțele de apărare israeliene afirmă că trupele au ucis mai mulți militanți înarmați ai Hamas care au deschis focul asupra forțelor terestre în Fâșia Gaza, precum și alți teroriști identificați pe plaja din Gaza, în apropierea comunității Zikim din sudul Israelului.

Potrivit armatei israeliene, trupele terestre, inclusiv tancurile, au lovit, de asemenea, poziții de rachete ghidate antitanc, posturi de observare și alte infrastructuri ale Hamas.

De asemenea, Forțele Aeriene au efectuat lovituri asupra clădirilor folosite de gruparea teroristă, a adaugat armata.

IDF a publicat duminică imaginic are prezintă trupele care desfășoară operațiuni în Fâșia Gaza, precum și unele dintre loviturile aeriene recente asupra enclavei.

Avioanele de luptă ale Forțelor de Apărare Israeliene au lovit în ultima zi peste 450 de obiective militare aparținând Hamas în Fâșia Gaza.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole