joi, iunie 13, 2024
AcasăTehnologieO cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape...

-

O cunoscută companie IT din Europa angajează românii care pot câştiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii

O companie cunoscută în toată Europa angajează români și le oferă salarii de până la 10.000 de euro lunar, net. În plus, aceștia au o mulțime de beneficii și stimulente financiare.

O cunoscută companie IT din Europa face angajări iar românii pot aplica pentru acest job. Selecția va fi foarte strică însă cei acceptați vor beneficia de o mulțime de facilități.

Salariul este mare însă vorbim despre una dintre cele mai competitive industrii.

Țara unde românii pot câștiga aproape 10.000 € lunar. La acestea se adaugă multe alte beneficii
Mulți români nici nu își pot imagina cum ar fi să aibă un salariu de aproape 10.000 de euro lunar. Sunt puțini angajați care primesc astfel de sume din salariu.

Însă industria IT oferă joburi foarte bine plătite atât în țară cât și în străinătate.

Pe e-jobs este postat un job al companiei EMBL . Se oferă 7000 – 9400 EUR Net

”Doriți să lucrați într-o infrastructură IT de înaltă performanță și cu cele mai noi tehnologii cloud? Sunteți pasionat de proiectarea de noi aplicații ca răspuns la provocările științifice?

Echipa IT Services operează și sprijină infrastructura și serviciile IT la sediul EMBL din Heidelberg și la locațiile laboratorului din Barcelona, ​​Grenoble, Hamburg și Roma.

Ca parte a echipei IT Operations, veți fi responsabil pentru gestionarea și dezvoltarea platformei noastre interne Kubernetes în cadrul infrastructurii IT de înaltă performanță la scară largă a EMBL.

Veți contribui la integrarea în continuare a strategiilor de cloud compute în laborator, veți impulsiona explorarea noilor tehnologii și veți ajuta utilizatorii noștri să utilizeze eficient serviciile pe care le furnizați”, se arată în anunțul de pe ejobs.

Candidatul ideal trebuie să aibă:

Experiență în orchestrarea containerelor prin Kubernetes: in-/egress, echilibrare de încărcare, concepte multi-tenancy, implementare automată etc. Cunoaștere solidă a conceptelor DevOps: CI/CD, GitLab, etc.

Să fie familiarizați cu administrarea sistemului Linux și managementul software la scară largă Cunoștințe solide despre instrumentele de gestionare a configurației (de exemplu, Ansible, Puppet) și gestionarea jurnalelor și a valorilor pe scară largă (de exemplu, Graylog, Prometheus) Abilități de scriptare (Python, Go, Shell sau altele)

O bună înțelegere a protocoalelor standard precum LDAP, SSO, IMAP , SMTP pentru a depana serviciile legate de o diplomă în informatică și/sau experiență profesională echivalentă Abilitatea de a lucra independent, precum și ca parte a unei echipe.

Ce va face angajatul?

Rolul tău va include responsabilități precum gestionarea și dezvoltarea: infrastructura cloud EMBL on-prem bazată pe Kubernetes depozitul intern de obiecte (cluster S3 / MinIO) instrumentele pentru automatizarea implementării și

configurarea sistemelor și serviciilor; monitorizarea sănătății serviciilor IT; managementul identității și accesului și platforme de colaborare și pentru a oferi suport și documentare complementare echipei și comunității EMBL

”La EMBL vă puteți aplica talentul și pasiunea pentru a accelera știința și a aborda unele dintre cele mai mari provocări ale omenirii. EMBL efectuează cercetări biologice excelente de clasă mondială, oferă pregătire avansată pentru studenți și oameni de știință și oferă tehnologii de ultimă generație pentru o gamă largă de servicii științifice și experimentale.

Aceasta este o comunitate extrem de colaborativă și incluzivă în care angajații noștri se bucură de o atmosferă relaxată. Ne angajăm să ne asigurăm că angajații noștri se simt apreciați, sprijiniți și împuterniciți să își atingă potențialul profesional.

Ne aflăm în Heidelberg, un centru științific din Germania și găzduiește mai multe facilități de cercetare de renume internațional, adiacente universității sale de renume mondial.

Heidelberg este, de asemenea, o destinație turistică populară datorită peisajului său urban romantic, inclusiv Castelul Heidelberg, frumosul oraș vechi baroc, printre altele”, mai arată compania
îngrijire pe termen lung, asigurări pentru accidente de muncă și șomaj

Aranjamente flexibile de lucru

Formare certificată și dezvoltare continuă a profesională și abilități personale

Asigurare medicală privată pentru dvs. și familia dvs. imediată

Timp liber generos: 30 de zile concediu anual pe an

Pachet de relocare inclusiv subvenție pentru instalare (dacă este necesar)

Viața la campus: transfer gratuit cu autobuzul de la și de la serviciu, cantină subvenționată, bibliotecă la fața locului, cod vestimentar casual, activități sportive extinse și cluburi sociale

Beneficii familiale: creșă la fața locului, 10 zile de concediu medical pentru copil, concediu parental generos și alocații lunare pentru familie și pentru copii

Beneficii pentru nou-veniți non-germani: scutire de viză, bursă de studii pentru școală privată, sprijin financiar pentru a călători înapoi în țara de origine la fiecare al doilea an și o indemnizație lunară de nerezident.

Ce altceva trebuie să știi:

Candidați internaționali: recrutăm la nivel internațional și candidaților acceptați li se oferă scutiri de viză

Limba de lucru a institutului este engleză.

Diversitate și incluziune: La EMBL, credem cu tărie că echipele incluzive și diverse beneficiază de niveluri mai ridicate de inovare și gândire creativă, prin urmare, salutăm toți oamenii să aplice

Locația postului: Acest post are sediul în Heidelberg, Germania. Vi se va cere să vă mutați dacă vă aflați în altă parte și veți primi un pachet generos de relocare pentru a vă sprijini

EMBL are peste 110 grupuri de cercetare independente și echipe de servicii care acoperă spectrul biologiei moleculare în șase locații din Barcelona, ​​Grenoble, Hamburg, Heidelberg, EMBL-EBI Hinxton și Roma.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole