duminică, iulie 21, 2024
AcasăEconomicO mașină americană legendară, adusă la ITP în Vaslui

-

O mașină americană legendară, adusă la ITP în Vaslui

O limuzină Cadillac Coupe DeVille, din 1977, a fost dusă la Inspecția Tehnică Periodică la un service românesc din Vaslui, unde s-au adunat o mulțime de mecanici pentru a o admira.

 

Motorul de 7.000 CC și dimensiunile generoase nu o fac să fie prea manevrabilă în traficul aglomerat, dar această <<clasică>> are toate atuurile pentru a fi admirată”, anunță Registrul Auto Român pe pagina oficială. Mașina a fost adusă de actualul proprietar din SUA, în 2015.

De asemenea, o mașină din 1914 a fost dusă joi la ITP în România – unul dintre primele serii de Ford T: „Ocazia de a putea vedea o mașină veche de peste 100 de ani și de a-i auzi sunetul motorului este o onoare pe care puțini o au. Când colegii de la RAR Iași ne-au spus că au fost martorii unei întoarceri în timp, n-am stiut cum să reacționăm. Totuși, aveau dreptate. În imagini este un Ford T, fabricat în anul 1914, asa cum reiese și din documente. Da, ați citit bine, 1914!”, au scris cei de la Registrul Auto Român, lângă imaginile cu prima mașină din lume produsă pe bandă rulantă, cu muncitori specializați pentru fiecare operațiune de asamblare – inovație a marelui industriaș american Henry Ford.

Citiți și: Cum să alegeți mașina potrivită pentru tine: Sfaturi esențiale și strategii eficiente!

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole