sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăEconomicONG: În perioada imediat următoare antreprenorul va intra în teren pe Secţiunea...

-

ONG: În perioada imediat următoare antreprenorul va intra în teren pe Secţiunea 4 a Autostrăzii A1 Sibiu-Piteşti / Cel mai probabil inaugurarea va fi împinsă bine de tot în 2027

Asociaţia Pro Infrastructură vorbeşte, vineri, despre secţiunea 4 a Autostrăzii A1 Sibiu-Piteşti, respectiv cei 10 kilometri dintre Curtea de Argeş şi Tigveni.

”Contractul pentru cei 9,861 km a fost semnat în 15.11.2021 cu Porr (Austria) pe 1,68 miliarde lei fără TVA cu o perioadă de proiectare de 16 luni şi alte 44 de execuţie. Recent, mai precis pe 16.03.2023, s-a eliberat autorizaţia de construire.

Din informaţiile noastre, în perioada imediat următoare antreprenorul va intra în teren, însă deocamdată doar pe organizarea de şantier şi pe terasamente şi structuri. La tunel vom vedea mişcare în luna august, cel mai devreme”, au scris, vineri, pe Facebook, reprezentanţii Asociaţiei Pro Infrastructură.

Potrivit acestora, momentan execuţia are termen decembrie 2026, calculat de la data emiterii autorizaţiei de construire.

”Dacă ţinem cont de paşii birocratici şi de complexitatea lucrărilor, cel mai probabil inaugurarea va fi împinsă bine de tot în 2027, sperăm noi nu mai târziu de vara anului 2027”, au mai trransmis reprezentanţii Pro Infrastructrură.

 

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole