marți, aprilie 16, 2024
AcasăPoliticOrban: Ce inspirat am fost să părăsesc acest univers concentraționar în care...

-

Orban: Ce inspirat am fost să părăsesc acest univers concentraționar în care a fost transformat PNL

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, spune că a fost inspirat să părăseasă „universul concentraționar” în care a fost transformat partidul după alianța electorală parafată cu PSD.

„Iohannis, Ciucă, Bode, Flutur etc se comportă ca și cum ar fi coloana a cincea a PSD în PNL, cu misiunea de a distruge ultimul partid istoric din Europa. Și, din păcate, aproape au reușit. Ce inspirat am fost să părăsesc acest univers concentraționar în care a fost transformat fostul partid liberal de sistemul care conduce din umbră România de 34 de ani fără să dea socoteală nimănui”, a scris Orban într-un scurt mesaj pe Facebook.

Pe 25 septembrie 2021, mediat după ce a aflat că a pierdut în fața lui Florin Cîțu șefia PNL, Ludovic Orban a anunțat că va demisiona de la conducerea Camerei Deputaților și rupe orice parteneriat cu președintele Klaus Iohannis.

La câteva zile după, Orban a declarat că și-a depus demisia pe masa liderului PNL de atunci, Florin Cîțu.

Pe 12 noiembrie, Ludovic Orban a fost exclus din partid cu majoritate de voturi în ședința Biroului Executiv (BEx). El a anunțat apoi că este gata să creeze „o construcție politică care să continue trecutul PNL”, formațiunea fiind botezată Forța Dreptei.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole