duminică, aprilie 14, 2024
AcasăActualitatePărintele Necula a devenit Doctor Honoris Causa la Academia Forțelor Terestre Sibiu

-

Părintele Necula a devenit Doctor Honoris Causa la Academia Forțelor Terestre Sibiu

Părintele Constantin Necula este de astăzi Doctor Honoris Causa al Academiei Forțelor Terestre din Sibiu. Titlul i-a fost înmânat de General de brigadă prof.univ.dr.ing. Ghiţă Bârsan, rectorul AFT. Părintele Necula a fost plin de emoție și la un moment dat chiar a vărsat o lacrimă.


Senatul Universitar al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a aprobat, în unanimitate, propunerea Consiliului de Administrație al instituției, de a acorda cel mai înalt titlu onorific al universității, cel de „Doctor Honoris Causa”, preotului prof.univ.dr. Constantin-Valer Necula, în semn de apreciere a rezultatelor de excepție pe care le-a obținut în activitatea duhovnicească, didactică și de cercetare științifică.” a dat citire decizia Ghiță Bârsan, rectorul AFT, în prezența auditoriului.

Părintele Necula este cunoscut pentru capacitatea sa oratorică deosebită și talentul de a vorbi, mai ales tinerilor. Dar la Academia Forțelor Terestre, în fața unei săli pline de viitori ofițeri ai Armatei Române, părintele Necula a fost cuprins de emoție.

El a adus cadou bibliotecii AFT și câteva cărți vechi, de reală valoare istorică. La înmânarea lor a vărsat o lacrimă și publicul a simțit ce înseamnă un om cu adevărat dedicat culturii și cunoașterii.

Stirea Părintele Necula a devenit Doctor Honoris Causa la Academia Forțelor Terestre Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole