marți, aprilie 16, 2024
AcasăActualitatePeste 300 de studenți sibieni au devenit astăzi ofițeri ai Armatei Române

-

Peste 300 de studenți sibieni au devenit astăzi ofițeri ai Armatei Române

305 tineri au devenit astăzi ofițeri ai Armatei Române. Sunt absolvenți ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu în care, profesori, părinți, prieteni, dar și noi toți, ne punem speranța. Sunt tineri pe care i-am cunoscut și în afara academiei, pe cărările Munților Făgăraș, unde, prin Programul Anii Drumeției au pus umărul la refacerea traseelor, făcându-le sigure pentru cei ce-și doresc să trăiască #LiberÎnAerLiber.


Promoția din acest an poartă numele „General Constantin Christescu – 100”. În urmă cu un secol, în Aula Academiei Române, savantul Grigore Antipa l-a descris pe generalul Christescu drept „cea mai splendidă manifestare a geniului românesc, atât ca cugetător cât și ca artist creator în arta și știința strategiei”, dar și că a constituit „cea mai sigură garanție a viitorului strălucit al acestei națiuni”.

Le mulțumim tinerilor ofițeri pentru că și-au asumat nobila misiune de a pune în slujba noastră, a întregului popor, ceea ce au mai scump: viața!” – au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, pe pagina de Facebook a instituției

Stirea Peste 300 de studenți sibieni au devenit astăzi ofițeri ai Armatei Române a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole