luni, martie 4, 2024
AcasăActualitatePetrecere de motocicliști cu un tânăr în comă

-

Petrecere de motocicliști cu un tânăr în comă

Un tânăr de 21 de ani se află în stare foarte gravă în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, după ce a sărit într-o piscină şi s-a accidentat, fiind adus cu o ambulanţă în urmă cu două zile la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.


Potrivit informațiilor SIBIU INDEPENDENT tânărul participa la Cisnădioara, la resturantul Versailles la o petrecere aniversară a clubului de motocicliști Crazy Bike MC Sibiu. Aici au fost mutiple concursuri de motociclete, dar și o mega petrecere întreținută de formația Antract. La eveniment au participat și organizatori și participanți de la competiție de enduro Red Bull Romaniacs.

„Pacientul in vârstă de 21 ani a fost adus la UPU in stare foarte gravă, cu multiple traumatisme în urma căderii/plonjării în bazin/piscină şi stop cardio-respirator resuscitat la faţa locului. A fost diagnosticat cu traumatisme severe şi internat în secţia Anestezie Terapie Intensivă fiind in continuare in stare foarte gravă, intubat, ventilat mecanic, sub monitorizare şi tratament de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă.

Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Sibiu, medicul Bogdan Csillag, a precizat pentru AGERPRES, că acesta este primul caz din spitalul sibian, de la începutul verii, al unui pacient adus în stare atât de gravă, după ce a fost la o piscină.

Sursa info: AGERPRES, Sibiu Independent

Sursa foto: Pagină publică Facebook Crazy Bike MC Sibiu

Stirea Petrecere de motocicliști cu un tânăr în comă a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole