sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitatePiața volantă în fața Consiliului Județean Sibiu

-

Piața volantă în fața Consiliului Județean Sibiu

Vineri, 14 iulie 2023, piața volantă de la Consiliul Județean Sibiu va fi mai vizibilă și accesibilă cumpărătorilor interesați să se aprovizioneze cu produse locale de calitate, între orele 9 – 13! Standurile celor opt producători care vor îmbia sibienii și nu numai cu pâine de casă și produse de panificație proaspăt coapte, cu legume de sezon și fructe de pădure, cu lactate și flori, vor fi amplasate în fața sediului Consiliului Județean Sibiu, și nu în curte, cum este de obicei.


Această schimbare temporară se datorează evenimentului organizat și găzduit de Consiliul Județean Sibiu vineri, 14 iulie, cu începere de la ora 10, în cadrul proiectului Trei culori și-o singură credință: românească. Astfel, sibienii care vor veni la piața volantă se vor putea bucura de câteva momente artistice oferite de șase ansambluri din Republica Moldova, respectiv din Raionul Dondușeni, înfrățit cu județul Sibiu, și vor putea admira și cumpăra produse artizanale aduse de meșteșugari de peste Prut.

Iată cine sunt producătorii locali prezenți vinerea aceasta la piața volantă de la CJ Sibiu:

  1. Nicolae Ojan, din Presaca – legume
  2. Ion Buică, din Veștem – legume
  3. Agroferma Nache, din Veștem – legume
  4. Oana Dragoe, din Șura Mică – lactate
  5. Maria Iuga, din Tilișca – lactate
  6. Mioara Sita, din Apoldu de Jos – pâine și patiserie
  7. Dumitru Mărunțel, din Sibiu – floră spontană (afine, zmeură, mure, ciuperci)
  8. Florin Opriță, din Sibiu – flori în ghivece

Toți producătorii care vin la piața volantă organizată vinerea la Consiliul Județean Sibiu fac parte dintre cei aproximativ 200 de producători selectați pentru Piața Volantă Transilvania, pe care îi găsiți în fiecare sâmbătă în parcarea Sălii Transilvania.

Stirea Piața volantă în fața Consiliului Județean Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole