joi, mai 23, 2024
AcasăExternePodul din Crimeea a fost lovit de rachete! Informații de ultimă oră

-

Podul din Crimeea a fost lovit de rachete! Informații de ultimă oră

Podul din Peninsula Crimeea a fost avariat! În această dimineață, 17 iulie 2023, acesta a fost lovit de rachete. Până acum, au avut loc cel puțin două explozii.

Podul Kerci a fost avariat

Podul Kerci, cunoscut sub denumirea de „Podul lui Putin”, care leagă Peninsula Crimeea de Rusia, a fost lovit de rachete. În consecință, traficul a fost oprit.

Un cuplu care călătorea cu mașina pe podul respectiv a fost ucis, iar fiica lor a fost grav rănită.

„Fata are răni de gravitate medie și a fost plasată sub supraveghere medicală. Dacă este posibil, când medicii vor permite, o vom transporta imediat la noi în regiunea Belgorod”, a declarat Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii Belgorod din sud-vestul Rusiei.

Armata Rusiei atacă de două zile pe frontul estic

De două zile la rând, armata Rusiei atacă pe frontul estic, în direcţia Kupiansk din regiunea Harkov, a anuntat ministrul adjunct al Apărării din Ucraina. Potrivit spuselor sale, luptele se dau și în jurul oraşului Bahmut, iar forţele ucrainene „înaintează treptat” de-a lungul flancului sudic.

„Suntem în defensivă. Sunt bătălii aprige, poziţiile ambelor părţi se schimbă dinamic de mai multe ori pe zi”, a scris recent Hanna Maliar pe contul ei de Telegram.

„Armata ucraineană nu poate avansa fără sprijinul artileriei. Acest obuzier a lucrat fără pauză în zona Horlivka pentru a distruge pozițiile inamice”, a explicat un corespondent al postului de televiziune 1+1 TV.

„Ai noștri au avansat un km în ultimele două zile. Încă avansăm, dar și inamicul atacă. Simțim asta”, a precizat, la rândul său, un ofițer ucrainean.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole