sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăActualitatePosibilități de finanțare pentru ONG – uri. Înscrieri la întâlnirile publice organizate...

-

Posibilități de finanțare pentru ONG – uri. Înscrieri la întâlnirile publice organizate la Consiliul Județean Sibiu

Fondurile europene sunt șansa pe care mulți antreprenori o așteaptă pentru a-și putea dezvolta afacerile. Banii nerambursabili sunt benefici autorităților locale, ONG-urilor sau instituțiilor deconcentrate, a căror activitate poate fi îmbunătățită în folosul comunității.

În colaborare cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru), Consiliul Județean Sibiu organizează două sesiuni ale conferinței „Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”. Întâlnirile publice vor fi organizate în sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu în zilele de 3 și 7 martie 2023, ambele cu începere de la ora 11,00.

În cadrul întâlnirii de vineri, 3 martie 2023, vor fi prezentate oportunitățile de finanțare europeană pentru mediul de afaceri și ONG-uri, iar marți, 7 martie ac, sunt așteptați reprezentanții autorităților publice locale și ale instituțiilor deconcentrate.

Înscrierile sunt gratuite și se fac exclusiv online, accesând următorul link: https://tinyurl.com/ypjxvh6c.

Eveniment organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru și Consiliul Județean Sibiu

Sala de Ședințe a CJ Sibiu, Sibiu

3.03.2023 – eveniment pentru mediul privat, începând cu ora 10.45

7.03.2023 – eveniment pentru autorități publice locale, începând cu ora 10.45

Stirea Posibilități de finanțare pentru ONG – uri. Înscrieri la întâlnirile publice organizate la Consiliul Județean Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole