luni, iunie 17, 2024
AcasăActualitatePovestea lui Florin a impresionat o mulțime de sibieni care, acum, îl...

-

Povestea lui Florin a impresionat o mulțime de sibieni care, acum, îl felicită și îi strâng mâna

Povestea lui Florin, care a ajuns să fie cunoscută de zeci de mii de oameni, după ce a fost preluată în presa locală și cea națională, are o continuare fericită, a anunțat Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean pe pagina de Facebook.


„𝑃𝑟𝑖𝑚𝑒𝑠𝑐 𝑚𝑒𝑠𝑎𝑗𝑒 𝑠̦𝑖 𝑡𝑒𝑙𝑒𝑓𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑜𝑟 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑢 𝑖-𝑎𝑚 𝑖̂𝑛𝑡𝑎̂𝑙𝑛𝑖𝑡𝑖 𝑛𝑖𝑐𝑖𝑜𝑑𝑎𝑡𝑎̆. 𝐴𝑙𝑡̦𝑖𝑖 𝑎𝑢 𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡 𝑙𝑎 𝑠𝑒𝑟𝑎̆, 𝑖̂𝑛 𝐶𝑟𝑖𝑠𝑡𝑖𝑎𝑛, 𝑠𝑎̆ 𝑚𝑎̆ 𝑐𝑢𝑛𝑜𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑢𝑚𝑝𝑒𝑟𝑒 𝑓𝑙𝑜𝑟𝑖” – declară Florin.

Gestul pe care Florin Opriță l-a făcut în amintirea mamei sale, plantând crizanteme multicolore în fața Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a impresionat o mulțime de oameni care, acum, îl felicită și îi strâng mâna. „𝑀-𝑎𝑢 𝑐𝑎̆𝑢𝑡𝑎𝑡 𝑖𝑒𝑟𝑖, 𝑙𝑎 Consiliul Judetean Sibiu, 𝑖̂𝑛 𝑝𝑖𝑎𝑡̦𝑎 𝑑𝑒 𝑣𝑖𝑛𝑒𝑟i, 𝑠̦𝑖 𝑎𝑧𝑖, 𝑎𝑖𝑐𝑖, 𝑙𝑎 Piața Volantă Transilvania. 𝐸𝑢 𝑠̦𝑖 𝑠𝑜𝑡̦𝑖𝑎 𝑚𝑒𝑎, 𝐴𝑑𝑟𝑖𝑎𝑛𝑎, 𝑠𝑢𝑛𝑡em 𝑐𝑜𝑝𝑙𝑒𝑠̦𝑖𝑡̦𝑖 𝑑𝑒 𝑏𝑢𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑙𝑜𝑟. 𝐼̂𝑛𝑐𝑎̆ 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖 𝑏𝑢𝑛𝑖 𝑝𝑒 𝑙𝑢𝑚𝑒𝑎 𝑎𝑠𝑡𝑎.”

De la ora 9,00, rând pe rând, sibienii se perindă la standul multicolor al familiei Oprița. Oamenii nu cumpără doar o floare, ci aduc o bucurie celui care, prin felul său generos și simplu de a fi, ne demonstrează că județul Sibiu are oameni și locuri de poveste!

Stirea Povestea lui Florin a impresionat o mulțime de sibieni care, acum, îl felicită și îi strâng mâna a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole