luni, martie 4, 2024
AcasăEconomicPremierul Ciolacu anunţă că Guvernul va lua măsuri de reducere a preţurilor...

-

Premierul Ciolacu anunţă că Guvernul va lua măsuri de reducere a preţurilor la alimentele de bază, schema de susţinere a industriei materialelor de construcţii şi ntroducerea energiei verzi în fermele agricole

„Bună seara. Mă bucur să vin din nou în faţa dumneavoastră, de data aceasta ca premier al României, după prima şedinţă de Guvern. Împreună cu colegii mei am venit după ce am depus jurământul şi am dat prima ordonanţă de organizare a Guvernului. De asemenea, am dat colegilor mei primele drafturi de ordonanţe pe care vrem să le citim în următoarea şedinţă de Guvern ca să putem să aplicăm cât mai urgent. E vorba de reducerea preţurilor la alimentele de bază, sprijinirea procesării de alimente, schema de susţinere a industriei materialelor de construcţii, plus introducerea energiei verzi în fermele agricole”, a afirmat Marcel Ciolacu, la finalul primei şedinţei a noului Executiv.

El a mai spus că „primul şi cel mai concret rezultat al unei guvernări bune este ca inflaţia să scadă”.

„Oamenii să simtă asta în preţurile unor produse de bază. Asta vrem să facem imediat şi să acţionăm încă de săptămâna viitoare. Alături de acest demers avem alte măsuri ţinţite pentru a susţine agricultura, construcţiile şi energia. Din punctul meu de vedere, sunt domeniile care fac diferenţa pentru oameni”, a completat prim-ministrul Ciolacu.

 

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole