vineri, mai 24, 2024
AcasăActualitatePreotul sibian, Cătălin Dumitrean continuă acțiunile caritabile. Morții nimănui, îngropați din banii...

-

Preotul sibian, Cătălin Dumitrean continuă acțiunile caritabile. Morții nimănui, îngropați din banii Parohiei

Una dintre acțiunile caritabile și de suflet ale Parohiei Sibiu Spitale 1 prin implicarea directă a preotului Cătălin Dumitrean și a Asociației Femeilor Ortodoxe din Sibiu este preluarea (de la morgă), asigurarea celor necesare pentru înmormântare (cruce, sicriu, colaci etc.) prohodirea și săvârșirea slujbei de înmormântare pentru persoanele fără aparținători, abandonate, oameni ai străzii, o acțiune începută în anul 2020 și care continuă până astăzi prin bunăvoința oamenilor care susțin financiar o parte din aceste costuri, restul fiind suportat de parohie.

De asemenea, tot sub patronajul celor două entități de mai bine de 3 ani și jumătate Părintele Cătălin Dumitrean duce o masă caldă oamenilor străzii ce își găsesc odihna la adăpostul de noapte din Sibiu.

Toate aceste gesturi sunt o împletire a rugăciunii cu faptele milosteniei și poartă în ele o dragoste și o atenție a preotului misionar Cătălin Dumitrean de la biserica de pe strada Dealului, o biserică în care își găsesc liniștea, odihna și împlinirea foarte mulți oameni.

Stirea Preotul sibian, Cătălin Dumitrean continuă acțiunile caritabile. Morții nimănui, îngropați din banii Parohiei a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole