luni, martie 4, 2024
AcasăActualitatePrimarul Sibiului a participat la întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu ministrul...

-

Primarul Sibiului a participat la întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu ministrul Boloș

Miercuri, 23 august, la București, a avut loc o întâlnire între conducerea și Comitetul Director al Asociației Municipiilor din România (AMR) şi Ministrul Finanțelor Publice – domnul Marcel Boloș, alături de secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, doamna Daniela Pescaru. La aceste discuții a participat şi primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor.

Principala temă de pe agenda întâlnirii a fost proiectul de ordonanță de urgență a Guvernului privind unele măsuri fiscal-bugetare în domeniul cheltuielilor publice, descentralizarea/ regionalizarea serviciilor publice, disciplină economico-financiară, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Ministrul Marcel Boloș a luat act de propunerile Asociației Municipiilor din România, stabilindu-se că AMR va avea posibilitatea să evalueze în perioada următoare forma consolidată a proiectului de OUG.

Stirea Primarul Sibiului a participat la întâlnirea Asociației Municipiilor din România cu ministrul Boloș a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole