vineri, mai 24, 2024
AcasăEconomicProducătorul taiwanez de șei DDK va deschide o fabrică europeană în România

-

Producătorul taiwanez de șei DDK va deschide o fabrică europeană în România

Pentru a oferi mai multă flexibilitate și pentru a-și spori nivelul de servicii pentru clienți, producătorul taiwanez de șei DDK a anunțat deschiderea unei fabrici europene în România, scrie Bike Europe.
„Ne-am gândit de mult timp să ne extindem în Europa”, explică Joy Sung, directorul global de marketing al DDK. „O fabrică europeană este prima parte a unei strategii care va duce, în cele din urmă, la deschiderea unei baze de producție europene cu drepturi depline”.
Deschiderea acestei fabrici este văzută de mulți ca un prim pas logic pentru compania taiwaneză de a începe producția în Europa. Joy Sung subliniază că „deschiderea unei unități de producție în Europa nu va înlocui niciodată fabricile noastre asiatice existente, dar va crește capacitatea noastră generală și capacitatea noastră de a ne deservi rapid clienții europeni”.
Program de dezvoltare pas cu pas
În prima etapă, DDK va deschide un depozit local pentru a sprijini vânzările și serviciile. Acesta se va ocupa de logistica pentru șei și mânere finite fabricate în fabricile lor asiatice pentru clienții europeni. În funcție de evoluția situației pieței, DDK va decide când va începe producția în Europa. Pasul final va fi începerea producției în masă. Joy Sung subliniază că, înainte ca DDK să facă următorii pași, compania va analiza cu atenție condițiile de piață.
Extinderea afacerii
În prezent, DDK produce șei și grip-uri în Taiwan, Vietnam și China. Printre investițiile recente se numără 7 milioane de euro pentru injecția automată și tehnologia de montare în vid în fabrica din Vietnam și 3 milioane de euro pentru creșterea capacității fabricii din China. Pentru a-și relansa activitatea în domeniul gripurilor, DDK a decis să coopereze cu Oxo-Pro, care a fost anunțată la Taipei Cycle Show la începutul acestui an.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole