vineri, decembrie 8, 2023
AcasăActualitatePubele achiziționate de Consiliul Județean Sibiu, din fonduri europene nerambursabile

-

Pubele achiziționate de Consiliul Județean Sibiu, din fonduri europene nerambursabile

Au sosit primele transporturi cu pubele achiziționate din fondurile europene nerambursabile pe care Consiliul Județean Sibiu le-a obținut prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.


Pubelele sunt produse în fabrici din România, Grecia, Italia și Austria, iar după recepționarea cantitativă și calitativă, vor fi distribuite primăriilor din județul Sibiu.

În momentul de față, se lucrează la asamblarea roților și montarea dispozitivelor de tip RFID, care vor permite implementarea principiului „Plătește pentru cât arunci”.

Achiziția pubelelor a fost efectuată în baza contractului de finanțare „Recipiente de colectare a deșeurilor”, încheiat între Consiliul Județean Sibiu și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în valoare de 17,9 milioane de Euro, și este una dintre etapele de modernizare și extindere a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor din Județul Sibiu, funcțional din anul 2016.

Stirea Pubele achiziționate de Consiliul Județean Sibiu, din fonduri europene nerambursabile a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole