duminică, iulie 21, 2024
AcasăExternePunct de cotitură în război! Într-o singură zi și-au pierdut viața 1090...

-

Punct de cotitură în război! Într-o singură zi și-au pierdut viața 1090 de militari, deținutele sunt trimise pe front

Punct de cotitură în război! Rusia, care trăiește ziua cea mai sângeroasă a acestui război, vrea să compenseze pierderile. Forțele invadatoare, care într-un răstimp de 24 de ore au pierdut peste 1000 de soldați, au apelat la o cale interesantă pentru compensarea acestor pierderi.

Punct de cotitură în război! A trecut un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia. În această perioadă de un an, războiul nu a avut evoluția dorită de Putin. Liderul rus, care în primele zile ale războiului și-a trimis armata în Kiev prin Belarus, a fost înfrânt. Rusia s-a gândit că odată cu intrarea tancurilor în Kiev, Zelenski va fugi. Adevăratul obiectiv al Rusiei era ca după Zelenski să numească o conducere marionetă în Ucraina.

Sprijinul occidental a distrus armata rusă

După această rezistență a Ucrainei, țările occidentale au început să furnizeze arme și muniție. Iar firmelor rusești le-au fost impuse sancțiuni dure. Dar cel mai important sprijin care a schimbat cursul războiului a fost furnizarea de sisteme HIMARS. Cu HIMARS pe teren, forța de atac a armatei ruse s-a fracturat.

Rusia, care a înțeles că nu poate câștiga războiul în vestul Ucrainei, a mutat linia frontului în estul țării. Aici rușii au șters de pe hartă orașul Mariupol, dar după ce ucrainenii au primit armamentul trimis de occidentali, s-au retras.

În orice moment Bahmut ar putea fi cucerit de una dintre părți

Iar situația din Bahmut, care reprezintă cel mai important front al acestui război, precum și cheia regiunii Donețk pentru armata rusă, pare că se aproprie de un deznodământ. Rezistența ucrainenilor „Bahmut Holds” se poate frânge în orice moment. Regiunea este înconjurată de armata rusă și grupul Wagner, iar luptele de stradă continuă.

Ziua cea mai sângeroasă a războiului

În timp ce au loc toate aceste evoluții, poate că ziua de astăzi a fost cea mai sângeroasă zi a războiului. Într-o singură zi, armata rusă a pierdut exact 1090 de militari. Acest număr a fost anunțat de oficialii ucraineni și este cu 60 mai mare decât numărul record comunicat anterior.

Deținutele au fost trimise pe front

Pe de altă parte, Putin, care a pierdut într-o singură zi 1090 de soldați, a început să trimită pe front femeile încarcerate. Putin încearcă să compenseze pierderile grele din rândul armatei ruse pe această cale și pregătește femeile să lupte pe front.

Ucraina confirmă

Statul Major al forțelor armate din Ucraina a anunțat că, din cauza pierderilor grele înregistrate în război, Vladimir Putin caută „resurse alternative pentru a suplini forța umană”. Deocamdată femeile militar sunt staționate în regiunea Krasnodar.

În Krasnodar, unele deținute au fost eliberate în cadrul unui program special și vor munci pe câmp ca muncitori agricoli, pe lângă „sere și grajduri”, probabil pentru a ajuta armata.

Liderul Wagner

Olga Romanova de la Russian Behind Bars Foundation a declarat că cel puțin 100 de deținute luptă în Ucraina. Se presupune că în cazul în care nu își pierd viața pe front, la întoarcerea în Rusia, femeile militar vor fi libere, la fel ca și luptătorii din armata Wagner.

Liderul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, grup care și-a pus semnătura pe cele mai atroce acțiuni pe front, a menționat că oficialii ruși sunt împărțiți în ceea ce privește trimiterea femeilor pe front.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole