luni, iulie 22, 2024
AcasăExternePușcași marini călcați pe cap de adolescenți. Picioarele atacatorilor, catalogate drept „arme...

-

Pușcași marini călcați pe cap de adolescenți. Picioarele atacatorilor, catalogate drept „arme mortale” – Imagini șocante

Trei pușcași marini din SUA au fost bătuți cu bestialitate de circa 40 de adolesceți după ce s-a iscat un conflict între ei.

Cei trei pușcași marini au fost loviți în mod repetat cu picioarele în cap și în partea superioară a corpului, iar adjuncții din Orange County au explicat că incidentul este considerat „un atac cu arme mortale” și îi urmăresc pe făptași.

Pușcașii marini se aflau în permisie în momentul în care au fost atacați cu brutalitate de cei 40 de adolescenți furioși.

Înregistrarea video a incidentului a devenit virală, iar incidentul a avut loc în weekendul de comemorare a victimelor din SUA. Cei trei soldați pușcași marini au fost văzuți cum se ghemuiesc la pământ în timp ce sunt agresați de grupul de școlari.

Cei trei soldați se bucurau de timpul lor liber pe o plajă din San Clemente, California, când unul dintre ei s-a întâlnit cu adolescenții.

El le-ar fi spus adolescenților să nu mai aprindă focuri de artificii, înainte ca imaginile să arate o tânără care le răspunde cu strigăte: „A țipat la mine!”.

Când s-a întors, a fost lovit în față, iar el s-a dus pornit spre grup și a împins un tânăr la pământ.

Incidentul, considerat un atac cu armă mortală din cauza numărului de suspecți
Câteva persoane din grup au strigat: „Prindeți-l pe nenorocitul ăla!”.

Au fost loviți cu picioarele și călcați pe cap și pe torace în timp ce își acopereau capul cu mâinile.

Bătaia brutală a durat aproximativ un minut înainte ca doi adulți să intervină și să strige la grup: „Opriți-vă! Ce faceți?”.

Un alt pușcaș marin a fost, de asemenea, atacat, dar nu a fost văzut în înregistrare.

Sergentul Frank Gonzalez, de la Departamentul șerifului din Orange County, era la curent cu incidentul și a intervenit sâmbătă.

„Acesta este considerat un atac cu armă mortală din cauza numărului de suspecți pe care îi investigăm. Armele care au fost folosite au fost picioarele lor în timp ce aceste victime erau la pământ. Deci, indiferent dacă victimele aleg urmărirea penală sau aleg să primească îngrijiri medicale, Departamentul șerifului va investiga acest lucru la maxim și va încerca să determine cine sunt suspecții”, a declara pentru CBS sergentul Frank Gonzalez, de la Departamentul șerifului din Orange County.

Bărbații au suferit răni minore și au refuzat să fie transportați la un spital local, potrivit Daily Star.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole