duminică, aprilie 21, 2024
AcasăExternePutin îl preferă pe Biden. „Prietenia cu Trump” pare dă fie doar...

-

Putin îl preferă pe Biden. „Prietenia cu Trump” pare dă fie doar propaganda Democraților

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin a declarat recent că ar prefera ca alegerile prezidențiale din Statele Unite să fie câștigate de Joe Biden. Cu toate acestea, președintele Federației Ruse este pregătit să colaboreze cu administrația de la Washington, indiferent de cine va obține un nou mandat.

Vladimir Putin, președintele Federație Ruse a făcut o serie de precizări suprinzătoare. Liderul de la Kremlin a declarat că omologul său american, Joe Biden, este mult mai previzibil decât Donald Trump. Dar, a adăugat Putin, Moscova ”va coopera” cu Washington indiferent de cine va câștiga alegerile prezidențiale de peste Ocean.

Vladimir Putin, declarații surprinzătoare

Întrebat care dintre cei doi candidați pentru Biroul Oval ”ar servi” mai bine interesele Kremlinului, Vladimir Putin l-a indicat pe Joe Biden, despre care a zis că este un politician de modă veche mai experimentat decât adversarul său politic, controversatul om de afaceri Donald Trump.

Însă, cel mai puternic om din Rusia s-a abținut să comenteze dezbaterile din spațiul public referitor la șirul de gafe pe care le-a făcut președintele american. Liderul rus a evidențiat faptul că nu vârsta trebuie analizată, ci poziția politică pe care o afișează viitorul președinte de la Casa Albă.

Putin

„Poziția actualei administrații este extrem de dăunătoare și greșită”

Poziție pe care Vladimir Putin a catalogat-o extrem de dăunătoare și greșită. Cu toate acestea, a mai spus liderul de la Kremlin, Moscova la colabora cu orice lider care va câștiga alegerile prezidențiale.

„Când l-am întâlnit pe Biden în Elveţia, recunosc că a fost acum trei ani, se vorbea deja despre incapacitatea sa, dar nu am văzut aşa ceva. Ceea ce trebuie să analizăm este poziţia politică, iar poziţia actualei administraţii (americane) este extrem de dăunătoare şi greşită. Moscova „va lucra cu orice lider american în care poporul american are încredere”, potrivit AFP.

Putin

Donald Trump, acuzat că face jocurile președintelui rus, Vladimir Putin

Capacitatea liderului american de a conduce cea mai puternică națiune a fost pusă sub semnul întrebări. Un magistrat a declarat că Joe Biden are pobleme serioase cu memoria. Staff-ul de campanie al președintelui Biden au infirmat declarațiile judecătorului american.

Pe de altă parte și Donald Trump s-a remarcat în ultima perioadă prin declarațiile șocante pe care le-a făcut. Fostul președinte este acuzat că face jocurile lui Vladimir Putin. Recent, Trump a declarat că va încuraja Rusia să atace statele NATO care nu alocă cel puțin 2% din PIB pentru cheltuielile militare.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole