vineri, mai 24, 2024
AcasăPoliticRectorul SNSPA, Remus Pricopie, solicită ca statul să blocheze fondurile pentru AUR...

-

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, solicită ca statul să blocheze fondurile pentru AUR și George Simion

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, solicită statului blocarea fondurilor pentru partidul AUR și George Simion.

Rectorul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative , Remus Pricopie, spune că George Simion a fost declarat oficial agent al Moscovei în Republica Moldova și Ucraina și solicită instituțiilor statului să blocheze fondurile alocate partidelor extremiste.

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, solicită ca statul să blocheze fondurile pentru AUR și George Simion
”Premierul Republicii Moldova ne-a spus clar: «Instituțiile statului au determinat că George Simion face parte din efortul de destabilizare în Republica Moldova». Ca om de stat, și-a asumat, cu credință și curaj, să spună adevărul cetățenilor țării sale.

Cred că a sosit momentul să vedem cum şi oamenii din fruntea Statului Român au aceeaşi credință și acelaşi curaj de a apăra ȚARA de atacurile propagandistice și destabilizatoare lansate de regimul criminal de la Moscova.

George Simion, declarat oficial agent al Moscovei în Republica Moldova și Ucraina, pseudo-partidul său, numit ironic «AUR», și corul de susținători (inclusiv cei din presă) trebuie să facă obiectul unei investigații pentru încălcarea Constituției și legilor României.

Trădarea de țară este o faptă deosebit de gravă, iar autoritățile române au obligația să facă lumină și să dea mai multe detalii despre cei care fac jocul Rusiei în România și în regiune.

Revin la apelul meu din 29 ianuarie 2024 și solicit – pentru a patra oară – investigarea de către Parlamentul României a acestor fapte deosebit de grave și blocarea accesului la fondurile publice a tuturor partidelor și politicienilor care trădează interesul național, pentru a promova agenda Kremlinului, la Bucureşti.”, spune Remus Pricopie.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole