sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăExterneRusia a pierdut Al Treilea Război Mondial! Anunțul venit chiar acum de...

-

Rusia a pierdut Al Treilea Război Mondial! Anunțul venit chiar acum de la Kremlin

Rusia a pierdut?! Un cunoscut politolog rus a făcut o declarație surprinzătoare, chiar în timpul unei emisiuni difuzate pe postul TV Russia 1. La ce s-a referit, de fapt?

În cursul zilei de duminică, 23 iulie, pe canalul Russia 1 a fost difuzată emisiunea „Duminică seara cu Vladimir Soloviov”, în cadrul căreia invitații vorbeau despre invazia din Ucraina, dar și despre furnizarea muniției cu dispersie de către Statele Unite ale Americii (SUA).

Rusia a pierdut Al Treilea Război Mondial! Anunțul venit chiar acum de la Kremlin

Vladimir Soloviov a declarat la început să aceste muniții furnizate Kievului nu vor schimba cursul acțiunii militare, adăugând că acestea vor fi un adevărat pericol pentru civili.

Comentariile invitaților au venit într-un moment în care Rusia atacase din nou infrastructura civilă din Odesa. Amintim că în urma acestor atacuri, Catedrala Ortodoxă a fost avariată.

Vladimir Soloviov, cunoscut ca și propagandist rus, l-a caracterizat pe purtătorul de cuvânt al Pentagonului drept un om de joasă speță, subliniind că este vina lui că Ucraina folosește muniții cu dispersie. Amintim că acest fel de muniție este interzisă în mai multe țări.

Rușii scuză războiul prin denazificare

Muniția cu dispersie este folosită atât de către ucraineni, cât și de ruși. Luni, orașul Kosteantinivka a fost atacat de forțele rusești, potrivit guvernatorului din Donețk, Pavlo Kyrylenko. Asaltul a implicat utilizarea acestor arme și s-a soldat cu moartea unui copil și rănirea a cel puțin șase persoane.

Propagandistul rus a imaginat o situație în care Kirby și alții ar trebui să răspundă pentru muniții, nu la Haga, ci la un tribunal din Kiev, unde „junta nazistă” din Ucraina ar fi judecată. Încă o dată, așa numita denazificare a fost folosită ca justificare a acestui război.

Karen Shakhnazarov, un regizor de film, a intervenit, de asemenea, în conversație și a spus că acest conflictul devine „din ce în ce mai dificil” și că, având în vedere dorința Occidentului „de a merge până la capăt”, este important să recunoaștem „pericolul a tot ceea ce ne confruntăm”.

Când a răspuns: „trebuie să le oferim ceva”, a părut să sugereze un compromis. Soloviov l-a întrerupt citându-l pe Vladimir Putin, care a afirmat că, dacă Kievul ar lua măsuri împotriva Rusiei, statalitatea Ucrainei ar fi „pusă sub semnul întrebării”.

Al Treilea Război Mondial s-a încheiat

Multe dintre probleme, potrivit politologului Andrey Sidorov, se bazează pe ideea că un al Treilea Război Mondial este iminent. Cu toate acestea, „cel de-al Treilea Război Mondial s-a încheiat deja, iar în prezent suntem implicați în cel de-al Patrulea Război Mondial”.

El a mai spus că rușii au pierdut cel de-al Treilea Război Mondial.

Acest lucru se datorează faptului că țările occidentale au trimis armament la Kiev, ceea ce a „transferat războaiele globale dintre națiuni într-un nou format”, după cum a spus el. Acest lucru implică faptul că „ei se luptă cu noi folosind alte mijloace”.

„Orice război global este un război pentru o nouă ordine mondială. Chiar acum luptăm pentru o nouă ordine mondială, dar folosind aceleași mijloace pe care le-am folosit în Războiul Rece”, a mai spus el, potrivit disinfo.md.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole