duminică, iulie 21, 2024
AcasăExterneRusia, îngrozită de crimele comise de foştii mercenari Wagner. Atrocități nemaivăzute

-

Rusia, îngrozită de crimele comise de foştii mercenari Wagner. Atrocități nemaivăzute

Rusia este afectată de crimele comise de foştii luptători Wagner, care au ajuns liberi după rebeliunea organizată de Evgheni Prigojin. Este vorba despre foştii puşcăriaşi, condamnaţi la ani grei de închisoare, care au fost scoşi din închisorile ruseşti şi trimişi în războiul din Ucraina.

Şase morţi în două case

Recent, Rusia a fost zguduită de o crimă în masă comisă de un fost puşcăriaş care a reuşit să scape de închisoare pentru că a luptat împotriva ucrainenilor.

În regiunea Karelia din Federaţia Rusă, fostul mercenar Wagner, Igor Sofonov, a fost reținut sub suspiciunea că a ucis șase persoane. Potrivit portalului de Telegram „Krîm. Realii”, crima a fost comisă acum câteva zile în satul Derevianoe, districtul Prionejski din Karelia.

În două case private, situate la două sute de metri una de alta, au fost găsite cadavrele a 6 localnici. localnicilor. În prima casă au fost uciși un bărbat şi fiul său, iar în a doua, trei bărbați și o femeie. Ucigașii au încercat să scape de urmele crimelor dând foc casei.

Rusia

Făptașii au fost arestați în șase ore. Suspecții s-au dovedit a fi „eroul” războiului din Ucraina, Igor Safonov, în vârstă de 37 de ani, și Maxim Bocikarev, în vârstă de 38 de ani. Ambii deținuți au executat anterior pedepse lungi de închisoare: Sofonov pentru diverse infracțiuni și Bocikarev pentru infracțiuni violente și tâlhărie.

În 2022, Sofonov a ajuns la Wagner din închisoare, a supraviețuit și s-a întors acasă. Potrivit martorilor, la întoarcerea de pe front, fostul wagnerist a dus-o doar în beţii.

Foştii puşcăriaşi din Wagner comit crime îngrozitoare
După ce au comis crime de război în Ucraina, invadatorii ruși din Wagner se întorc acasă și, simțindu-și propria impunitate, ucid, atacă și violează. Primăvara trecută, a fost raportat că la Moscova, un participant la războiul împotriva Ucrainei, a atacat o vecină, a bătut-o sever și a dat foc patului.

În regiunea Samara, un soldat contractual din Wagner a violat un elev de clasa a VIII-a acasă.

De asemenea, a mai fost raportat că în Novosibirsk, un bărbat cu un chevron, asemănător cu simbolurile companiei militare private Wagner, a violat două eleve, amenințându-le cu o grenadă.

Și în regiunea Kirov, un militant Wagner a ucis o femeie care i-a închiriat locuințe.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole