luni, iunie 17, 2024
AcasăTehnologieS-a aflat adevărul despre Simona Halep! Ion Țiriac a spus exact ce...

-

S-a aflat adevărul despre Simona Halep! Ion Țiriac a spus exact ce s-a întâmplat: A făcut o greșeală

Ion Țiriac a venit cu o nouă abordare în problema pe care o are Simona Halep și consideră că este dubios tot ce s-a întâmplat în tot acest caz. Miliardarul este de părere în continuare că Halep nu este vinovată și își pune întrebări în cazul culpei sale legată de pașaportul biologic al tenismenei.

Simona Halep este susținută de Ion Țiriac

Ion Țiriac, lucrurile nu par deloc în regulă în ceea ce privește cazul de dopaj în are este implicată Simona Halep, din punctul de vedere al lui Țiriac. Omul de afaceri suspectează forurile care au analizat situația și pune la îndoială corectitudinea sancțiunii dictate. Țiriac spune sportiva din România este nevinovată încă. Atâta vreme cât mai are căi să atace decizia ITIA.

Simona Halep a fost suspendată patru ani după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat. A avut probleme și ca urmare a încălcării procedurilor în ceea ce privește pașaportul său biologic. Ion Țiriac, eminența cenușie din cariera sportivei, a făcut noi comentarii pe marginea cazului.

„În primul rând, în lege, oriunde în lumea asta, ești condamnat atunci când ultimul tribunal te declară condamnat. Cu recursuri, cu curte constituțională, cu ce-o fi…

Nu poți să fii vinovat un an de zile fără ca să-ți spună nimeni cum ești vinovat. De ce ești vinovat. Sau când se găsește că ai fost vinovat. Dar, aoleu, ai fost vinovat. Dar e un pic cam lungă treaba cu vinovăția! Ia, să mai găsim ceva!”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

De ce ITIA a intervenit atât de târziu?!

De asemenea, Ion Țiriac suspectează acuzațiile făcute de ITIA în legătură cu pașaportul biologic al tenismenei. Miliardarul este nedumerit de ce, după ce ITIA a vorbit despre „încălcări repetate” ale regulamentului în ceea ce privește pașaportul biologic, forul nu a intervenit încă de prima dată? Omul de afaceri a lăsat să se înțeleagă că ITIA a lăsat cu un anume scop ca lucrurile să ia amploare

„Și să găsim, ce anume? Pașaport biologic. E bună și treaba cu pașaport biologic. Dar, în ziua în care ai găsit treaba, de ce nu ai anunțat, de ce nu ai oprit tot?

După luni de zile, aoleu, uite că și pașaportul biologic, știți dumneavoastră cum este…

Păi dacă l-ai verificat atunci, ori ești de bună credință și faci treaba, ori ești tâmpit și n-o faci. Ori ești de rea credință.

Să facem povestea foarte scurtă: Simona a făcut o greșeală, una singură. Dacă știa. Dacă nu știa, e foarte trist.

Înseamnă că echipa ei n-a pus-o în cunoștință de cauză. Ea să ia un supliment acceptat, dar îl treci în formular, înainte de concurs”, a mai spus miliardarul.

ITIA (Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului) confirmă problemele jucătoarei de tenis Simona Halep. Ea a fost acuzată de încălcare suplimentară şi separată a Programului antidoping de tenis (TADP). Au fost găsite nereguli din paşaportul biologic al sportivului (ABP).

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022. S-a întâmplat ca urmare a testării pozitive pentru substanţa interzisă Roxadustat la US Open în august anul trecut, se arată într-un comunicat al ITIA.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole