vineri, mai 24, 2024
AcasăActualitateSe deschid înscrierile pentru Târgul de Crăciun din Sibiu 2024, până la...

-

Se deschid înscrierile pentru Târgul de Crăciun din Sibiu 2024, până la finalul lunii

Sibiul se pregătește deja de Crăciun! Imediat după încheierea Târgului de Paști a fost lansată platforma de înscriere pentru ediția 2024 a Târgului de Crăciun din Sibiu. Până la sfârșitul lunii mai, expozanții sunt invitați să se înscrie online pentru a avea șansa de a face parte din acest eveniment magic.

Înscrierea se realizează printr-o procedură modernă, 100% electronică, ce oferă posibilitatea de completare și salvare a formularelor pentru finalizare ulterioară. Toate detaliile necesare și formularul de înscriere pot fi accesate pe site-ul oficial al Târgului de Crăciun din Sibiu, aici: https://targuldecraciun.ro/inscriere-expozanti/

Selecție riguroasă și corectă

În luna iunie va avea loc procesul de selecție, condus de principii stricte de calitate. „La Târgul de Crăciun din Sibiu se intră pe calitate, nu pe pile,” afirmă Andrei Drăgan Răduleț, președintele Asociației Events for Tourism, organizatorul târgului. „Este un proces selectiv, dar oricine are șanse să participe, atâta timp cât produsele sunt de interes și contribuie la diversitatea și calitatea ofertei Târgului”.

Servicii excepționale pentru expozanți 

“Oferim un pachet complet de servicii care are ca rezultat un târg deschis întotdeauna la timp, cu ore de deschidere și închidere respectate cu strictețe, fără căsuțe închise, cu o monitorizare permanentă a respectării regulilor. Toate acestea pentru a asigura o experiență de neuitat atât pentru vizitatori, cât și pentru expozanți.”, subliniază Andrei Drăgan Răduleț. 

Aceste servicii includ construcția și decorarea căsuțelor, alimentarea cu energie electrică adecvată, paza și supravegherea video 24/24, servicii de curățenie profesioniste și consultanță specializată în amenajare și decorare.

Vă invităm să vă alăturați comunității noastre de expozanți, care aduc spiritul Sărbătorilor de Iarnă în centrul Sibiului. Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vizitați https://targuldecraciun.ro/inscriere-expozanti/.

Extinderea mult așteptată

De câțiva ani, avem în plan extinderea Târgului de Crăciun din Sibiu în diverse zone ale centrului orașului. În acest an, acest obiectiv va fi realizat, răspunzând astfel așteptărilor multor vizitatori care au observat în trecut zile extrem de aglomerate. Detalii suplimentare despre planurile de extindere și noutățile pregătite pentru acest an vor fi comunicate în curând, avem planuri interesante în lucru.

Stirea Se deschid înscrierile pentru Târgul de Crăciun din Sibiu 2024, până la finalul lunii a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole