sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăActualitateSe deschid noile agenții TURSIB

-

Se deschid noile agenții TURSIB

În data de 21.07.2023 în vederea relocării punctelor de vânzare, programul chioșcurilor Tursib va suferi următoarele modificări:


  • Chioșcul de pe strada Semaforului va fi închis începând cu ora 13:00.
  • Chioșcul de la Casa Armatei va fi închis începând cu ora 14:00.

Vă reamintim că punctul nostru de vânzare de la Casa Armatei se va muta într-o locație nouă, pe strada Tribunei, numărul 19. În același timp, punctul de vânzare de pe strada Semaforului, din fața pieței Vasile Aaron, va fi relocat pe strada Semaforului, numărul 13, la parterul blocului.

Între timp puteți achiziționa titluri de călătorie de la celelalte puncte de vânzare (Calea Dumbrăvii și Terezian), din aplicația SibiuBus, din aplicația24Pay, de la automatele stradale și direct din autobuz de la aparatele contactless.

Începând de luni, 24.07.2023, vă așteptăm în noile agenții Tursib pentru a vă bucura de o experiență îmbunătățită a serviciilor noastre.

Programul de funcționare al noilor agenții va fi același, respectiv de luni până vineri între orele 06:30 – 21:30.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm că aceste modificări să aducă un real beneficiu tuturor. În demersurile noastre constante către îmbunătățire, ne dorim să oferim servicii și condiții de calitate clienților și angajaților noștri.

Stirea Se deschid noile agenții TURSIB a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole