joi, mai 23, 2024
AcasăActualitate„SECOSAFT” şi „Cadet INOVA’23” la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

-

„SECOSAFT” şi „Cadet INOVA’23” la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu va găzdui, în perioada 3-6 mai 2023, cea de-a XXVIII-a ediţie a Sesiunii de Comunicări a Cercurilor Ştiinţifice Studenţeşti cu participare internaţională – SECOSAFT 2023 şi cea de-a VIII-a ediţie a Salonului Internaţional al Inovării şi Cercetării Ştiinţifice Studenţeşti – Cadet INOVA’23, evenimente cu tradiție în instituția AFT Sibiu.


La ediţia din acest an a SECOSAFT 2023 s-au înscris 417 studenţi şi masteranzi ai unor universităţi din România, Bulgaria, Cehia, Grecia, Republica Moldova, Slovacia, Spania și S.U.A., fiind elaborate un număr de 361 de lucrări ştiinţifice pe următoarele secţiuni: ştiinţe militare, securitate şi relaţii internaţionale, management și economie, ştiinţe socio-umane, drept și administrație publică, ştiinţe tehnice şi limbi străine.

Cadet INOVA’23 este un eveniment desfăşurat sub Înaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Români şi al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci, care are ca obiectiv general sprijinirea inovaţiei şi cercetării ştiinţifice la nivel naţional şi internaţional în viziunea tinerilor cercetători. La salon au fost înscrise 31 de invenţii, inovaţii şi cercetări ştiinţifice aparţinând celor 91 de participanţi din 12 instituţii de învăţământ şi instituţii de cercetare din România, Italia, și Republica Moldova.  

Evenimentele se vor desfășura în mod hibrid (online și față în față), iar deschiderea oficială a celor două manifestări ştiinţifice va fi joi, 4 mai, la ora 08:15, la sediul Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Stirea „SECOSAFT” şi „Cadet INOVA’23” la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole