luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateSibienii, invitați să completeze un chestionar privind activitatea în cadrul instanţelor judecătoreşti

-

Sibienii, invitați să completeze un chestionar privind activitatea în cadrul instanţelor judecătoreşti

Prin Hotărârea Secției pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii nr. 2646/16.11.2023 a fost adoptat Chestionarul elaborat în cadrul Grupului de lucru privind Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025, propus ca modalitate de evaluare a gradului de satisfacție al părților interesate în vederea atingerii indicatorului din Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025.


În vederea evaluării gradului de satisfacție al persoanelor interesate, Tribunalul SIBIU pune la dispoziție Chestionarul referitor la percepția activității în cadrul instanței.

Chestionarul poate fi completat on-line, pe site-ul Tribunalului Sibiu https://tribunalulsibiu.ro/, la secțiunea ”Chestionar” sau pe portalul instanțelor de judecată, https://portal.just.ro, Tribunalul Sibiu, la secțiunea „Acasă”, cât și la sediul Tribunalului Sibiu, prin intermediul infokiosc-ului pus la dispoziția publicului.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE AL TRIBUNALULUI SIBIU

Stirea Sibienii, invitați să completeze un chestionar privind activitatea în cadrul instanţelor judecătoreşti a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole