sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSportSimona Halep este cea mai fericită! L-a dat deja uitării pe Toni...

-

Simona Halep este cea mai fericită! L-a dat deja uitării pe Toni Iuruc

Simona Halep l-a dat uitării pe Toni Iuruc?! Jucătoarea de tenis ar putea avea un nou partener de viață, ținând cont de postările ei din ultima vreme.

Simona Halep are un nou partener de viață?

Simona Halep l-a dat uitării pe Toni Iuruc?! Jucătoarea de tenis ar putea avea un nou partener de viață, ținând cont de postările ei din ultima vreme. Ea postează constant momentele romantice, fără a dezvălui identitatea persoanei care o răsfață.

Vedeta a primit un buchet mare de trandafiri albi. A postat fotografia, duminică, pe contul ei de Instagram.

Momentan, nu se știe dacă ea a primit acest buchet minunat sau dacă l-a cumpărat pentru cineva special din viața ei, însă un lucru este cert: prețul buchetului este mare. Prețul unui fir de trandafir pornește de la 10 lei, iar buchetul are peste zece fire.

Simona Halep, vacanță de vis în Capri, Italia

Recent, Simona Halep s-a relaxat prin străinătate. Jucătoarea de tenis s-a bucurat de vacanța de vară în Capri, Italia. Vedeta a încheiat săptămâna trecută postând un videoclip superb pe rețelele sociale. În acel videoclip, ea apare pe un yacht, admirând liniștită peisajele superbe din Capri. La descriere, a scris „Capri, hai il mio cuore”, care înseamnă „Capri, ai inima mea” în limba italiană.

Pe fundalul videoclipului, ea a atașat o melodie de dragoste în limba italiană: „Ti amo” de Giovanni Zarrella. În rândurile următoare, puteți citi câteva dintre versurile melodiei, traduse în limba română: „Te iubesc, eu sunt. / Te iubesc, în adâncul sufletului, un bărbat. / Care nu are răceală în inimă / În pat, eu comand. /Dar tremur în fața pieptului tău. / Te urăsc și te iubesc / Este un fluture care moare / Își flutură aripile / Și dragostea care se face în pat / (Te iubesc, te iubesc) / Ia-mă, cealaltă jumătate a mea / (I love you, I love you) / Mă întorc la ea astăzi / (Te iubesc, te iubesc) / (Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc)”

Simona Halep este îndrăgostită din nou? Fanii ei au intrat la bănuieli

De când s-a despărțit de Toni Iuruc, ea și-a operat nasul, a mers la salonul de înfrumusețare al celebrului hairstylist Sorin Stratulat, a vizitat-o pe „Regina Sprâncenelor”, a continuat să iasă cu prietenele ei, în special cu Georgiana Herda, și a început să poarte des roz.

Postările ei din ultima perioadă i-au determinat pe fanii ei să intre la bănuieli. Oamenii se întrebe dacă are un nou partener de viață. Unele persoane cred că ea radiază de fericire pentru că este îndrăgostită.

Presa mondenă a vehiculat că ar putea exista o apropiere între Halep şi portughezul Joao Monteiro, un tenismen care lucrează la Academia Mouratoglou.

El a fost văzut în weekend la Mamaia la evenimentul „Nostalgia Litoral 2023″, afișându-se împreună cu prietenii Simonei.

Simona Halep
Momentan, vedeta nu a făcut nicio declarație pe acest subiect și nu s-a afișat cu niciun bărbat.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole