sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăSportSorana Cîrstea, anunț tranșant după eliminarea de la Transylvania Open: S-a terminat!

-

Sorana Cîrstea, anunț tranșant după eliminarea de la Transylvania Open: S-a terminat!

Sportiva Sorana Cîrstea a luat o decizie radicală după ce a a fost eliminată din primul tur la Transylvania Open. Fanii au rămas uimiți de anunțul făcut prin intermediul rețelelor de socializare.

Sorana Cîrstea ocupă locul 26 în ierarhia WTA. Cu toate acestea sportivă a trecut prin clipe grele după ce a fost eliminată de la Transylvania Open. Aceasta părăsit competiția încă din primul tur. Într-un astfel de moment al carierei renumita tenismenă a făcut un anunț surprinzător.

Sorana Cîrstea și-a surprins fanii

Sportiva a părăsit Transylvania Open după ce a pierdut meciul cu Eva Lys. În urma acestei dispute, Sorana Cîrstea a avut parte de un val uriaș de reacții, mai ales pe rețelele de socializare. Tenismena a fost pusă la zid după ce a pierdut meciul cu germanca Lys. Mai mult, pe contul ei de Instagram, comentariile răutăcioase au curs constant în ultima perioadă.

Totodată, unele voci au acuzat-o pe sportivă că ar fi pierdut meciul în mod intenționat.

„Dacă ar fi un Grand Slam, ai juca cu mai multă dorință, nu îi respecți pe cei care te susțin, nu mai joci tenis! E de necrezut că ai pierdut așa, trebuie să fii anchetată!”, a fost unul dintre comentariile acide primite de sportivă pe Instagram.

WTA Elite Trophy, a doua dezamăgire

Sorana Cîrstea a așteptat să intre pe lista de start în cadrul renumitului turneu din China. Ea se afla în secțiunea rezervelor, fiind prima pe listă. Sportiva nu a reușit să intre pe teren din cauza faptului că niciuna dintre jucătoare nu s-au retras din competiție. În urma celor două dezamăgiri, aceasta a făcut un anunț neașteptat.

Sorana Cîrstea

„Sezonul de tenis 2023 s-a terminat pentru mine. A adus momente uimitoare, amintiri frumoase, meciuri dure și multe emoții atât pozitive, cât și provocatoare. Ca întotdeauna, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare.

Sorana Cîrstea, salt important în ierarhia WTA

Îndrăgită sportivă a făcut un pas important în carieră în cursul anului 2023. Aceasta a urcat în ierarhia WTA de pe locul 45 pe locul 26. Ea a reușit să se califice în sferturile de finală din cadrul Indian Wells. De asemenea tenismena a câștigat și turneul WTA 125 de la Reus.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole