duminică, aprilie 21, 2024
AcasăPoliticSoțul lui Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sotia mea nu va mai fi...

-

Soțul lui Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sotia mea nu va mai fi candidat la Primaria Capitalei!’

Primarul comunei Voluntari, Florentin Pandele, susține că subiectul privind o eventuală candidatură a lui Gabriela Firea la Primăria Capitalei a fost tranșat.

„Sotia mea nu va mai fi candidat la Primaria Capitalei, eu ma simt extraordinar de bine ca va avea timp sa se ocupe de copii. În ultimele sondaje reale are peste 32%. Azi va fi un alt candidat.”, a spus Pandele, la postul de televiziune România TV.

Florentin Pandele a fost întrebat dacă Gabriela Firea vrea să candideze pentru un post de europarlamentar, Pandele a spus: „Nu stiu absolut nimic.”

Ce sanse are Sebastian Burduja la Primaria Capitalei?

„Pai dansul a spus ca ii bate mar pe Gabriela Firea si Nicusor Dan. Poate dansul se crede a fi foarte puternic. Dacă e puternic, pe Gabi nu mai are cum sa o bata, pentru ca nu mai e in aceasta disputa.

Si ar fi dorit Gabriela Firea sa mai candideze pentru Primaria Capitalei?

„Da, Gabi isi dorea, eu nu imi doream. Absolut deloc, pentru ca am realizat din iulie ce se intampla si ca va fi destul de greu, oricum si a revenit, din punct de vedere electoral a avut o curba descendenta, al intentiei de vot, apoi si-a revenit. Daca ar fi candidat Firea, parerea mea este ca ea avea sa castige”, a declarat Pandele.

Context

Declarațiile lui Florentin Pandele apar în contextul în care se discută despre alte nume cu privire la candidatul pentru alegerile din Capitală.

Liderii coaliţiei, Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu, încă nu au luat o decizie privind un posibil candidat comun PNL şi PSD la Primăria Capitalei şi nu au ajuns să discute în detaliu pe marginea acestui subiect. „Dacă ar fi să stabilim un candidat comun, avem nevoie de evaluare, de sondare ca să vedem care este poziţionarea candidaţilor”, a explicat Ciucă. De asemenea, Ciolacu a spus că „în următoarea perioadă o să venim cu deciziile politice cela mai bune”. De asemenea, circulă zvonuri pe surse că PSD și PNL caută deja un alt om pentru Primărie, în locul Gabrielei Firea sau a lui Sebastian Burduja (vezi și: Finul lui Traian Băsescu, favorit pentru a deveni candidatul PSD-PNL la Capitală – Surse și PNL pregătește o mare lovitură: Dan Șucu, candidat la Primăria Capitalei – Surse).

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole