joi, iunie 13, 2024
AcasăEconomicSurse: Bogdan Badea nu mai este CEO al Hidroelectrica, dar rămâne director...

-

Surse: Bogdan Badea nu mai este CEO al Hidroelectrica, dar rămâne director de investiții în cadrul companiei. În locul său vine Karoly Borbely, fost membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica

Bogdan Badea nu mai este CEO al Hidroelectrica, dar rămâne director de investiții în cadrul companiei, potrivit surselor consultate de Economedia. În locul său vine Karoly Borbely, care era membru al Consiliului de Supraveghere din cadrul Hidroelectrica. Mandatul acestuia de membru a expirat în luna august.
Károly Borbély a fost membru al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica din august 2017 şi preşedinte al Comitetului de Strategie şi IPO. Potrivit profilului său de LinkedIn, Károly Borbély ocupă funcția de public affairs director în cadrul Orange, din 2022.
Potrivit surselor, Marian Fetita, care era înainte manager de departament, a fost desemnat director financiar, Ianas Rădoi devine Chief Operation Officer (COO), iar Radu Constantin a fost desemnat Chief Administrative Officer (CAO).
Bogdan Nicolae Badea deținea funcția de conducere la Hidroelectrica în iulie 2017, fiind susținut de ALDE și fiind considerat un apropiat al fostului ministru ALDE, Daniel Chițoiu.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole