joi, februarie 29, 2024
AcasăActualitateTânăr din India, angajat la Sibiu, depistat în şedere ilegală

-

Tânăr din India, angajat la Sibiu, depistat în şedere ilegală

Polițiștii de imigrări din Sibiu, în cooperare cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă. A fost depistat un bărbat din India, care se afla în şedere ilegală. Acesta este bănuit şi de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

La data de 8 martie 2023, poliţiştii de imigrări din Sibiu în cooperare cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Sibiu, au desfăşurat pe raza de competenţă o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor şi a muncii nedeclarate.

A fost verificată o societate comercială, fiind depistat în şedere ilegală un tânăr de 26 de ani, din India, care desfăşura activităţi lucrative fără aviz de muncă.

Din verificări a reieşit că tânărul este bănuit şi de infracţiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost introdus în Centrul de Cazare pentru Străinii Luaţi în Custodie Publică Otopeni, până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

De asemenea, la ieşirea din ţară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.194/ 2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Totodată, faţă de reprezentanţii societăţii comerciale se continuă verificările, iar la finalizarea acestora vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

BIROUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Stirea Tânăr din India, angajat la Sibiu, depistat în şedere ilegală a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole