sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăActualitateTârgul de Paști de la Sibiu se deschide vineri, cu o grămadă...

-

Târgul de Paști de la Sibiu se deschide vineri, cu o grămadă de surprize pentru copii

Ediția din acest an a Târgului de Paști din Sibiu are loc între 7 și 18 aprilie, în Piața Mare. Căsuțele expozanților vor fi deschise în fiecare zi între orele 11 și 21.

45 de expozanți din toate colțurile țării vin la Sibiu între 7 și 18 aprilie pentru o nouă ediție a Târgului de Paști din Sibiu. Pregătiți cu produse diverse, de la dulciuri la decorațiuni de Paști, obiecte din ceramică și jucării, ouă vopsite manual, dar și tot felul de bunătățuri, de la miere la produse de patiserie sau delicioase clătite, comercianții din târg așteaptă sibienii și vizitatorii cu cele mai potrivite cadouri pentru tolba iepurașului de Paști. 

Căsuțele vor fi amplasate sub forma unui gigant ou de Paști, așa că o vizită în Turnul Sfatului, pentru o privire de sus, ar fi ideală pentru o fotografie de succes pe Instagram. 

Ce este sigur e că cei mici nu se vor plictisi deloc în Târg. În centrul Târgului de Paști vor funcționa pe toată durata evenimentului un carusel, trenulețul pe șine iar cei mai mici se vor putea distra în castelul gonflabil sau pe trambuline, chiar și pe o pistă de karting adaptată pentru ei. Tot pentru copii vor fi organizate o serie de ateliere de creație și o vânătoare de ouă, cu premii pentru cei mai descurcăreți dintre copii. O seară perfectă în Târgul de Paști din Sibiu s-ar putea încheia cu o plimbare prin centrul istoric al orașului în trenulețul turistic ce va pleca la ore fixe din Piața Mare, pe bulevardul Bălcescu, strada Cetății, str. Gheorghe Lazăr și retur.

În plus față de toate aceste atracții, anul acesta va fi amenajată, în premieră, și o zonă verde în centrul orașului, sub forma unei terase de relaxare, amenajată pe o suprafață generoasă de iarbă. „Am gândit această nouă zonă ca una de relaxare, în care să poți admira în liniște centrul orașului, să citești sau să asculți muzică”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul Târgului.

Târgul de Paști din Sibiu a fost organizat pentru prima dată în anul 2010, fiind unul dintre primele de acest tip, din țară. Prima ediție a fost organizată pe pietonala Nicolae Bălcescu iar apoi s-a desfășurat în Piața Mare. Evenimentul este organizat de Asociația Events for Tourism

Sursa foto: Dragoș Dumitru / Focus Agency

Stirea Târgul de Paști de la Sibiu se deschide vineri, cu o grămadă de surprize pentru copii a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole