miercuri, februarie 28, 2024
AcasăEconomicThibaut Boidin va fi noul managing director al Heineken România, în locul...

-

Thibaut Boidin va fi noul managing director al Heineken România, în locul lui Dan Robinson

Thibaut Boidin va fi noul managing director al Heineken România, începând cu 1 septembrie 2023, potrivit unui comunicat al companiei. Acesta va prelua funcția lui Dan Robinson, care va avea un nou rol în cadrul grupului, rol care va fi comunicat în perioada următoare.
Dan Robinson s-a alăturat grupului Heineken N.V. în 2005 și a fost numit Managing Director al Heineken România în 2018. Dan a modelat o cultură organizațională sănătoasă și a implementat o strategie de business de succes în cadrul companiei locale. Pe parcursul mandatului său, compania a realizat progrese semnificative în materie de sustenabilitate, inovație și digitalizare. Dan a deținut două mandate de Președinte al Asociației Berarii României, conlucrând pentru a susține și consolida dezvoltarea durabilă a industriei berii în România. 
Thibaut s-a alăturat Heineken Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager la France Boissons. În acest rol, a coordonat un efort de transformare ambițios al Heineken Franța și a generat creșterea businessului, îmbunătățind, totodată, nivelul de satisfacție al clienților. În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al Heineken Franța, unde a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea businessului. Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul Heineken Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa, coordonând programe importante și generând schimbări semnificative la nivelul businessului. 
Potrivit companiei, Thibaut va continua să dezvolte businessul din România. El va coordona strategia EverGreen în România, cu o abordare centrată pe consumatori și clienți, și acordând o atenție deosebită sustenabilității, digitalizării și dezvoltării angajaților Heineken România. 

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole