vineri, mai 24, 2024
AcasăEconomicTimpi de aşteptare record pentru camioane la vămile din România: 960 de...

-

Timpi de aşteptare record pentru camioane la vămile din România: 960 de minute pentru ieşirea din ţară la Siret, 700 de minute la intrarea în ţară pe la Negru Vodă – FOTO

Cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei este duminică, cel de la Siret, la graniţa cu Ucraina. Conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, camioanele care ies din ţară aşteaptă 960 de minute pentru ieşire din ţară, fiind deschise două artere rutiere. 

Aglomeraţie la ieşire din România, pentru camioane, este şi la Galaţi, unde timpul de aşteptare este de 320 de minute, situaţie explicată prin „număr foarte mare de mijloace de transport marfă prezentate la control pe sensul de ieşire din ţară şi timp ridicat de control în Republica Moldova şi Ucraina”; conform Poliţiei de Frontieră. Tot 320 de minute aşteaptă camioanele pentru ieşirea din ţară pe la Isaccea. 

La intrarea în ţară, cel mai aglomerat punct de trecere a frontierei pentru camioane este cel de la Negru Vodă, unde timpul de aşteptare este de 700 de minute.

 

Şoferii de autoturisme au mult mai puţin de aşteptat, la toate punctele de tranzit de la frontieră. Duminică după amiază, cel mai aglomerat este punctul de trecere a frontierei de la Nădlac II, unde timpul de aşteptare pentru şoferii care ies din ţară este de o oră. La Nădlac II sunt deschise şapte artere pe sensul de ieşire şi cinci pentru intrarea în România, conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole