sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăExterneTony Blair îl îndeamnă pe noul premier britanic, Keir Starmer, să găsească...

-

Tony Blair îl îndeamnă pe noul premier britanic, Keir Starmer, să găsească un plan pentru imigrație

Marea Britanie. În calitate de fost premier laburist britanic în perioada 1997-2007, Tony Blair a oferit o serie de sfaturi noului prim-ministru Keir Starmer, membru al aceleiași tabere politice.

Tony Blair sugerează că laburiștii ar trebui să elaboreze un plan detaliat pentru gestionarea imigrației, deoarece aceasta este o preocupare centrală pentru britanici în prezent.

Tony Blair avertizează în privința partidului Reform UK

În plus, îngrijorările britanicilor cu privire la imigrație au contribuit la succesul neașteptat al Partidului Reform UK, care promovează o politică antimigrație și este anti-sistem, în alegerile legislative de joi.

Tony Blair a avertizat pe această cale că Reform UK începe să reprezinte o provocare pentru Partidul Laburist.

Reform UK a câștigat sprijinul a 14% dintre alegători și a intrat în Parlament cu cinci deputați, printre care și liderul partidului, Nigel Farage, o figură cunoscută în politica de dreapta.

„Subiectele culturale, la fel de mult, dacă nu mai mult decât subiecte economice, sunt în centrul”, a punctat fostul premier.

Tony Blair, adept al folosirii inteligenței artificiale
Fostul premier britanic a venit și cu o soluție pentru combaterea imigrației ilegale, menționând că inteligența artificială este un instrument ideal în această chestiune.


Tony Blair

Comparație cu situația din Franța și Germania

Tony Blair a subliniat că în acest sens, politica britanică împărtășește multe similitudini cu politica europeană, unde partidele tradiționale se confruntă cu o destabilizare.

El a menționat Franța și Italia ca exemple relevante în acest context.

De altfel, fostul prim-ministru a evidențiat că Regatul Unit „are nevoie de un plan pentru controlul imigraţiei, de o nouă abordare strictă în domeniul securităţii şi justiţiei şi că este necesar să evite orice slăbiciune în privinţa «wokismului»”, potrivit editorialului din Sunday Times.

Tony Blair

Tony Blair, adept al folosirii inteligenței artificiale

Fostul premier britanic a venit și cu o soluție pentru combaterea imigrației ilegale, menționând că inteligența artificială este un instrument ideal în această chestiune.

De asemenea, Blair susține implementarea unei cărți de identitate digitale britanice, cu scopul de a stabili clar cine are dreptul de ședere în țară, potrivit News.ro.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole