vineri, mai 24, 2024
AcasăActualitateTransilvania Tattoo Expo oferă în premieră, publicului, un spectacol în cadrul Festivalului...

-

Transilvania Tattoo Expo oferă în premieră, publicului, un spectacol în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

Cinci artişti din Sibiu şi Cluj, coordonaţi de către Ovidiu Popârţan şi Marius Jucan au impresionat în acest weekend, prin pictura live creată în centrul Sibiului, pe pietonala Nicolae Bălcescu, unde au realizat împreună, un tablou de mari dimensiuni, care prezintă prima parte din „Istoria tatuajului”.

„Aici avem prima parte dintr-un proiect care începe astăzi (sâmbătă n.r.), va continua în cadrul convenţiei de tatuate, Transilvania Tattoo Expo, în 24-26 mai şi va fi finalizat în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru (21-30 iunie). Pictura are 2 metri x 3 metri, 6 metri pătraţi şi face parte dintr-un triptic care va fi format din trei lucrări diferite, de dimensiuni identice, despre aceeaşi tematică, Istoria tatuajului. Astăzi avem partea tribală, ancestrală, originea ”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, Ovidiu Popârţan.

Potrivit lui Ovidiu Popârţan, unul dintre autorii picturilor despre „Istoria tatuajului”, este pentru prima dată când arta tatuajului este prezentată la FITS, într-un mod inedit. Practic cele trei tablouri despre tatuaje vor fi puse în valoare cu ajutorul unui spectacol de teatru.

„Transilvania Tattoo Expo vă aşteaptă în acest an şi cu o expoziţie de pictură mai specială, care face parte dintr-un proiect mai amplu, care a început în weekend la Sibiu şi se va derula până la convenţie, pe parcursul convenţiei şi va fi finalizat în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru. Este un moment inedit, care, pe lângă pictura propriu-zisă presupune o piesă de teatru, în mai multe dimensiuni, în care personajele din pictură vor prinde viaţă prin intermediul unor actori”, a precizat Ovidiu Popârţan.

Cea de a 12-a ediţie a Transilvania Tattoo Expo va reuni zeci de tatuatori din toată lumea, la Sala Thalia din Sibiu, în perioada 24-26 mai. Publicul va avea ocazia să vadă tatuatorii la lucru, dar şi să admire două expoziţii, una de pictură, cealaltă de motociclete. De asemenea vor avea loc reconstituiri istorice şi va fi amenajat şi un spaţiu pentru copii. Biletele au fost puse în vânzare pe www.ambilet.ro, la preţul de 20 de lei/zi sau abonament de 50 de lei. Cei care doresc să îşi facă un tatuaj la Transilvania Tattoo Expo, poate contacta artistul dorit pe pagina de socializare a convenţiei sau pe site-ul evenimentului www.tattooexpo.ro.

Stirea Transilvania Tattoo Expo oferă în premieră, publicului, un spectacol în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole