joi, iunie 13, 2024
AcasăActualitateTrei ani cu suspendare! Angajată de la Finanțe Sibiu cerea mită!

-

Trei ani cu suspendare! Angajată de la Finanțe Sibiu cerea mită!

O angajată din Sibiu, cu funcție de execuție în cadrul Biroului Registru Contribuabili, Declarații Fiscale Persoane Fizice al Administrației Județene a Finanțelor Publice Sibiu, era acuzată în august 2022, de luare de mită.


Aceasta era acuzată de cinci fapte de luate de mită, suma fiind cuprinsă între 100 și 720 de lei, în funcție de complexitatea „îndrumării” în completarea anumitor acte. Faptele s-au petrecut în perioada mai-iunie 2022.

Astfel, Curtea de Apel Alba-Iulia – Secția Penală a respins, în cursul lunii decembrie 2023, apelul formulat de o inculpată, la data faptelor inspector superior în cadrulBiroului Registru Contribuabili, Declarații FiscalePersoane Fizice al Administrației Județene a FinanțelorPublice Sibiu, împotriva sentinței Tribunalului Sibiu – Secția Penală, rămânând astfel definitivă condamnarea la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pentru săvârșireainfracțiunii de luare de mită în formă continuată (4 acte materiale).

De asemenea, instanța a dispus și măsura de siguranțăa confiscării speciale a sumei de 1.350 de lei reprezentând contravaloarea foloaselor necuvenite pretinse cu titlu de mită, precum și interzicerea exercitării unor drepturi.

Stirea Trei ani cu suspendare! Angajată de la Finanțe Sibiu cerea mită! a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole