duminică, decembrie 3, 2023
AcasăEconomicUn nepot al lui Brigitte Macron, Jean-Baptiste Trogneux, patronul producătorului de...

-

Un nepot al lui Brigitte Macron, Jean-Baptiste Trogneux, patronul producătorului de ciocolată Trogneux, bătut la Amiens după un interviu al lui Macron. Şase bărbaţi şi două femei, arestaţi

Cele opt persoane arestate se aflau în continuare în arest preventiv marţi, potrivt unei sure din poliţie.

Tatăl victimei, Jean-Alexandre Trogneux, precizează că este vorba despre şase bărbaţi şi două femei.

Fiul său a fost recunoscut şi a fost luat la bătaie de către un grup care participa la un ”concert de caserole” în centrul oraşului Amiens, după un interviu acordat luni de către preşedintele francez Emmanuel Macron în jurnalul de la ora locală 20.00 (21,00, ora României) la postul TF1.

Agresorii l-au lovit în cap, peste braţe şi picioare şi i-au înjuriat pe ”preşedinte, pe soţia sa şi familia noastră” şi au fugit, după ce au intervenit trei vecini, declară el AFP.

Jean-Baptiste Trogneux se afla marţi ”sub observaţie, în aşteptarea (rezultatelor unei) tomografii”, anunţă tatăl acestuia.

Prin această agresiune, ”am depăşit limitele, sunt îngrozit”, declară el.

El deplânge faptul că, în pofida lipsei ”oricărei legături financiare” între producătorul de ciocolată Trogneux şi cuplul prezidenţial, sediile acestei mărci din Hauts-de-France (nord) sunt vizate cu regularitate în marja unor manifestaţii, de la instalarea la putere a lui Emmanuel Macron.

Contactat de AFP, Parchetul din Amiens nu a răspuns.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole