luni, iulie 22, 2024
AcasăActualitateVicepreședintele CJ Sibiu, Vlad Vasiu se află în într-o vizită de lucru...

-

Vicepreședintele CJ Sibiu, Vlad Vasiu se află în într-o vizită de lucru în Japonia

Vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu se află în perioada 12-17 iunie 2023 într-o vizită de lucru în Japonia, la invitația Ambasadei României în Japonia. Din delegație mai fac parte un reprezentant al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și un reprezentant al Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Sibiu.


Vizita de lucru are ca obiectiv facilitarea contactelor între instituțiile publice și companii din România și Japonia, interesate să dezvolte relații de colaborare relevante pentru Județul Sibiu în diverse proiecte din domeniile educație, cultură, inovare, cercetare științifică, turism, etc.

Pentru atingerea obiectivului propus pentru această vizită de lucru organizatorii au stabilit o serie de întâlniri cu reprezentanții unor companii japoneze de renume, dar și cu înalți oficiali sau reprezentanți ai administrațiilor locale sau naționale din orașele incluse în programul vizitei.

Județul Sibiu este unul ofertant pentru investitorii din întreaga lume. La întâlnirile pe care le vom avea în această săptămână vom oferi toate informațiile necesare reprezentanților companiilor japoneze interesate de viitoare investiții în județul Sibiu. De asemenea ne dorim o bună colaborare în domeniul cultural și turistic, unde Consiliul Județean Sibiu are demarate o serie de proiecte, care cu siguranță vor deveni atractive și pentru partenerii japonezi. Mulțumim domnului ambasador al României în Japonia, Ovidiu Dragna pentru invitație și pentru oportunitatea de a face cunoscute mediului de afaceri japonez și instituțiilor publice posibilitățile de colaborare cu Județul Sibiu”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Sibiu, Vlad Vasiu.

Stirea Vicepreședintele CJ Sibiu, Vlad Vasiu se află în într-o vizită de lucru în Japonia a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole