joi, februarie 29, 2024
AcasăActualitateVIDEO-FOTO: Fum dens în cartierele Turnișor și Ștrand. S-ar fi topit fire...

-

VIDEO-FOTO: Fum dens în cartierele Turnișor și Ștrand. S-ar fi topit fire electrice

Un incendiu de vegetație a izbucnit astăzi, la marginea cartierului Turnișor din municipiul Sibiu. La fața locului au intervenit pompierii militari ISU SIBIU.


Conform primelor date culese de la fața locului, de către reporterii Sibiu Independent, incendiul ar fi izbucnit în urma topirii unor cabluri electrice. Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că în cartierele Turnișor și Ștrand este vizibil un fum înecăcios și dens, dar și bucăți mici de plastic topit.

La fața locului a sosit și un echipaj al Poliției Locale Sibiu ce au pornit în căutarea celor care au pornit focul. Până în acest moment, focul a mistuit aproximativ un hectar de miriște.

Focul se extinde extrem de repede la vegetația uscată și ajunge spre zona cu copaci de lângă malul Cibinului.

Pompierii militari sibieni au intervenit cu o autospecială de stingere în apropiere de strada Maramureșului din municipiul Sibiu, pentru stingerea unui incendiu de vegetație. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 15.000 mp de teren.” au transmis ISU SIBIU

Stirea VIDEO-FOTO: Fum dens în cartierele Turnișor și Ștrand. S-ar fi topit fire electrice a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole