joi, mai 23, 2024
AcasăActualitateVizită a secretarului general adjunct al NATO la Academia Forțelor Terestre „Nicolae...

-

Vizită a secretarului general adjunct al NATO la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu

Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană, va efectua vineri, 30 iunie 2023, o vizită de informare-documentare la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

În cadrul evenimentului, în intervalul orar 12:30‒13:30, domnul Mircea Geoană se va întâlni cu studenții și personalul didactic militar și civil din instituția noastră, activitate la care sunt invitați și reprezentanții mass-media.

***

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să transmită până joi, 29 iunie 2023, ora 15:00, la adresa de e-mail office@armyacademy.ro, datele de identificare (nume, prenume, seria și numărul actului de identitate, numărul de telefon și instituția media pe care o reprezintă). Aceștia vor fi așteptați vineri, 30 iunie 2023, între orele 12:00‒12:20, la sediul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, strada Revoluției, numărul 3‒5.

Accesul în instituție se va face în baza actului de identitate și a legitimației de presă.

Persoană de contact: locotenent-colonel Daniel Dorobanțu, tel. 0740911958.

Stirea Vizită a secretarului general adjunct al NATO la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu a aparut pe Sibiu Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole