sâmbătă, iulie 13, 2024
AcasăTehnologieVladimir Putin a uimit pe toată lumea! Ce a făcut în momentul...

-

Vladimir Putin a uimit pe toată lumea! Ce a făcut în momentul morţii lui Prigojin

Vladimir Putin a fost suprins în ipostaze surprinzătoare imediat după aflarea veștii presupusei morți tragice a lui Evgheni Prigojin. Iată cum a fost surprins șeful de stat.

Vladimir Putin se afla la un concert în timpul accidentului

Vladimir Putin se afla la un concert în momentul în care vestea presupusei morți într-un incident aviatic a ajuns în presa internațională, potrivit Sky News. Concertul sărbătorea implinirea a 80 de ani de la victoria trupelor sovietice în bătălia de la Kursk.

Toți ochii sunt îndreptați către președintele rus în acest moment. Mulți experți au presupus că Putin dorea moartea lui Prigojin. În momentul în care aceasta s-a întâmplat, el este principalul suspect.

Vă amintim că moartea lui Prigojin nu a fost încă confirmată, iar cauza accidentului rămâne necunoscută.

În ce ipostază a fost fotografiat președintele Rusiei

Președintele Rusiei a fost fotografiat în timpul evenimentului fastuos de comemorare celei de-a 80-a aniversare a victoriei bătăliei de la Kursk. Aceasta a avut loc în perioada 5 iulie – 23 august 1943. Este considerată ultima acțiune ofensivă de tip blitzkrieg de pe frontul de răsărit al celui De-al Doilea Război Mondial.

Povestea acestei bătălii a devenit una mitică în Rusia. Mai precis, lupta de la Prohorovkaeste prezentată drept „cea mai mare bătălie de tancuri din istorie”. Istoricii sovietici povesteau că sutele de tancuri și tunuri de asalt ale unităților sovietice au învins în bătălie. Acestea ar fi provocat pierderi semnificative în rândul blindatelor și al militarilor armatei germane.

Iată cum a fost fotografiat la acest eveniment liderul de la Kremlin:

Patronul companiei Wagner, Evgheni Prigojin, a pierit într-un accident de avion în Rusia, împreună cu alte nouă persoane care se aflau la bord, conform informațiilor furnizate de BBC.

Potrivit agenției Associated Press, un avion de afaceri care se deplasa între Moscova și Sankt Petersburg s-a prăbușit miercuri, rezultând în decesul celor zece persoane aflate la bord, conform autorităților ruse de urgență.

Evgheni Prigojin, liderul mercenarilor din compania Wagner, se afla pe lista pasagerilor, au declarat oficialii. Totuși, nu este clar dacă acesta se afla la bord.

Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, ar fi fost prezent în Moscova pe 10 iulie, unde s-ar fi întâlnit cu președintele Vladimir Putin la Kremlin, conform unor surse din serviciile secrete occidentale. Înainte de aceasta, la 6 iulie, președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, anunțase că Prigojin s-a întors la Sankt Petersburg. Întâlnirea de pe 10 iulie ar putea fi ultima dintre Putin și șeful mercenarilor.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole