duminică, iunie 23, 2024
AcasăEconomicVolkswagen va reduce numărul de angajați, ca parte a planului său de...

-

Volkswagen va reduce numărul de angajați, ca parte a planului său de a reducere a cheltuielile cu 10 miliarde de euro

Volkswagen va reduce personalul, ca parte a planului său de reducere a cheltuielilor de 10 miliarde euro, au anunțat luni managerii, în timp ce șeful mărcii, Thomas Schaefer, a avertizat că costurile ridicate și productivitatea scăzută fac mașinile sale necompetitive, scrie Reuters.
Constructorul auto german se află în mijlocul negocierilor cu comitetul său de întreprindere cu privire la un program de reducere a costurilor la brandul VW, primul pas al unei campanii la nivel de grup pentru a crește eficiența în tranziția către mașinile electrice.
„Cu multe dintre structurile, procesele și costurile ridicate preexistente, nu mai suntem competitivi ca marcă Volkswagen”, a declarat Schaefer la o ședință a personalului de la sediul central al constructorului auto din Wolfsburg, potrivit unei postări consultată de Reuters.
Compania declarase anterior că intenționează să profite de „curba demografică” pentru a-și reduce forța de muncă, după ce se angajase că nu va efectua concedieri până în 2029.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole