luni, decembrie 11, 2023
AcasăTehnologieWhatsApp introduce o nouă funcție. Utilizatorii vor putea păstra toate mesajele

-

WhatsApp introduce o nouă funcție. Utilizatorii vor putea păstra toate mesajele

WhatsApp va introduce funcția care le permite utilizatorilor să „păstreze” mesajele care dispar. Aceștia trebuie doar să instaleze cele mai recente actualizări ale WhatsApp pentru iOS, Android și Desktop.

WhatsApp a introdus o nouă funcție numită „Keep in Chat”, care le permite utilizatorilor să păstreze anumite mesaje chiar și după activarea funcției Disappearing Messages. Aceștia trebuie să instaleze cele mai recente actualizări ale WhatsApp pentru iOS, Android și Desktop.

Funcția va fi „implementată la nivel global în următoarele câteva săptămâni”, a transmis dezvoltatorul aplicației. WhatsApp le va permite acum utilizatorilor să împiedice dispariția mesajelor lor. Aplicația le-a permis utilizatorilor să își seteze mesajele pentru a fi șterse automat după o anumită perioadă de timp. Dezvoltatorul, WhatsApp Inc., explică faptul că această funcție are scopul de a face discuțiile pe WhatsApp mai „conversaționale”.

Utilizatorii vor putea adăuga și descrieri personalizite GIF-urilor, prin înlocuirea marcajelor existente.

O nouă funcție WhatsApp

Aplicația va lansa și o altă funcție, numită o „superputere a expeditorului”. Ea permite păstrarea mesajelor, dar doar dacă persoana care le-a trimis își dă acordul în acest sens. Utilizatorii care vor să păstreze un mesaj trebuie să facă click și să aleagă opțiunea de păstrare a mesajului. O notificare este apoi trimisă expeditorului pentru a îl informa de acest lucru.

WhatsApp

În cazul în care se împiedică salvarea, decizia este definitivă, iar mesajul va fi șters de pe dispozitivele tuturor utilizatorilor. Dacă utilizatorul își dă acordul ca mesajul să fie salvat, acesta va primi o pictogramă de marcaj de dinemsiuni mici. Textul va fi adăugat la un dosar numit„mesaje păstrate.”

Funcția de dispariție a mesajelor de pe WhatsApp le permite utilizatorilor opțiuni de ștergere a mesajelor: au de ales ca mesajele să fie șterse după 24 de ore, șapte zile sau 90 de zile. Au fost introduse și alte funcții pentru securizarea conversațiilor și fișierelor, cum ar fi criptarea end-to-end, Account Protect, Device Verification și Automatic Security Codes, potrivit Independent.

Articole SIMILARE

spot_img

Ultimele Articole